:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 16 Jun 2017

Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals


Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals


SILA KLIK BANNER DI ATAS JIKA MAHU MENANG DUIT RAYA!



Assalamualaikum kepada semua rakan blogger. Selamat menunaikan ibadah puasa. Semoga semua ibadah kita diterima oleh Allah s.w.t. Sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak, Abam Kie dan penaja2 yang baik hati sekalian dengan secara rasminya melancarkan Duit Raya Giveaway by Abam Kie and Pals. Jom sertai GA yang hebat ini kerana kami sudah menyediakan duit raya dan barangan eksklusif untuk dimenangi. Kalau tak join memang rugilah. Berikut ialah hadiah-hadiah yang ditawarkan:

Selasa, 13 Jun 2017

#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA


#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA

Assalamualaikum...
Salam subuh buat semua.. Awal pagi la hari ni bersiaran, gara-gara nak join contest ni. Mana tahu ada rezeki nak melekat kan. hehe..

Ahad, 11 Jun 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Harini bersiaran pagi. hehe.. Ambik mood sebenarnya nak menghapdet blog ni. Kena cari masa yang bersesuaian kan.

Pagi ni sambil terjah menerjah sempatlah terjumpa 1 giveaway ni. Rasa macam menarik je.. So nak try la. Mana nak tahu kut-kut menang ke,kan.. hihi..
Nak-nak pula tengok banner yang cantik ni haaaa. Lagi la jatuh hati nak join giveaway ni sama. 

Mana tahu, kut-kut di Bulan Ramadan kali ni Allah berikan rezeki yang lebih kan?


Sabtu, 3 Jun 2017

SAPS Sangat Membantu Meningkatkan Kecemerlangan Pendidikan Anak


SAPS Sangat Membantu Meningkatkan Kecemerlangan Pendidikan Anak


Assalamualaikum.. Pada dewasa kini, teknologi yang pesat membangun sangat memudahkan segala urusan kita semua. Ini termasuklah dalam proses pembelajaran anak-anak di sekolah. Anak-anak juga masih boleh dipantau tahap kecemerlangannya oleh para ibu bapa.
Para masa kini, kita seringkali mendengar apa itu SAPS Ibu Bapa.

Rabu, 31 Mei 2017

Resepi Bubur Lambuk Juadah Istimewa Di Bulan Puasa

Resepi Bubur Lambuk Juadah Istimewa Di Bulan Puasa


Assalamualaikum.. Selamat Pagi semua.. Salam 5 Ramadan buat semua. Alhamdulillah sehingga ke hari ini diberi kekuatan dalam berpuasa meskipun bfeedkan adik zhareef.
Bercerita mengenai bulan puasa ni, apa menu korang yang best-best? Mai la share.. 
Kadang kadang pening pikir menu ni kan? Yela, tekak berpuasa ni bila berbuka nakkan sesuatu yang simple-simple, tapi mengenyangkan. Betul tak?