:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 5 Mei 2017

Balik Rumah Nenek Kat Melaka

Balik Rumah Nenek Kat Melaka


Assalamualaikum.. haiii readers..

Awal pagi ni cuba rajinkan diri juga untuk update blog. Ikutkan macam macam nak cerita. Baik hal review mahupun cerita santai-santai. Maklumlah, ada masa penyakit MALAS lebih menguasai diri ni kan. Dahulukan mana yang penting serta yang telah diamanahkan. 

Selasa, 2 Mei 2017

Sebulan Sudah Pemergianmu..


Sebulan Sudah Pemergianmu..


Assalamualaikum.. 

Sebulan genap harini pemergian makcik tersayang. Makcik yang kami semua sayangi. Makcik yang rapat. Makcik yang sangat-sangat baik. Saya tak kuat nak share sebulan yang lalu. 

02 april 2017 - 02 mei 2017

Ahad, 30 April 2017

Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Assalamualaikum.. Hai readers!..

Hari ini saya nak share 1 perkara yang menarik. Rasanya korang pun suka sangat-sangat!.. Harini, saya nak share 1 hadiah yang menarik yang saya rasa berbaloi sangat-sangatlah kalau korang berjaya miliki! Hadiah yang dikatakan mempunyai nilai harganya yang tersendiri!.. Nampak tak betapa bernilainya sesebuah hadiah tu?

Selasa, 25 April 2017

Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka


Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka 

Assalamualaikum.. Hai readers sekalian..

Hari ini saya nak share satu produk yang saya rasakan agak menarik untuk dikongsi bersama rakan-rakan semua.. Nak tahu tak produk apa? Produk ni sangat-sangat membantu dalam penyembuhan luka yang dialami.