:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 13 April 2017

E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


Assalamualaikum.. Hai readers. Hari ni kita nak share something yang mesti korang pun suka. Benda percuma,siapa taknak kan? Kalau kita tentu-tentunya la nak. 

Sabtu, 8 April 2017

Dulu Dan Sekarang

Dulu Dan Sekarang


Assalamualaikum.. Selamat Malam.. Malam ni kita online sekejap jenguk blog. Dah lama tak dapat buka blog dengan aman macam malam ni. Maklumlah, dah anak 2. Tugasan bertambah. Tanggungjawab apatah lagi. Allah dah beri Amanah kepadaku untuk 2 orang cahaya mata ni.

Jumaat, 7 April 2017

Bersyukur



Bersyukur


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Bersyukur la kita semua ke atas Allah atas segala NIKMAT yang telah diberikan olehnya..

Khamis, 6 April 2017

Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Assalamualaikum.. hai readers. Kita nak share sikit ni. Ehh, wajib share tau. Sebab apa? Sebab kita excited sangat sangat dapat benda ni.. Nak tahu apa? Starter Pack Excited by Asma Felt Box ni. Ingat tak haritu kita ada share pasal satu online shop ni. Dia jual barangan untuk menghasilkan kraf, d-i-y, haaa, kita kan suka ber-craft, tentunya kita mesti dapatkan set ni.

Sabtu, 1 April 2017

Berkraftangan Bersama ASMA-FELT-BOX!


Berkraftangan Bersama ASMA-FELT-BOX!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari cuti hujung minggu selalunya apa aktiviti kawan-kawan? Siapa diantara kawan-kawan saya ni suka berkraf? Suka ber D-I-Y? Kalau saya, saya sememangnya sangat-sangat cintakan KRAF. Kalau diberi masa yang banyak, suka sangat nak ber D-I-Y. Hasil kraf yang kita hasilkan ni sebenarnya nilai tingginya tau. Lagi lagi kalau kita buat sendiri untuk yang tersayang.. Betul tak?