:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Tudung Si Comel. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Tudung Si Comel. Papar semua catatan

Jumaat, 16 Jun 2017

Tudung Raya Si Comel

Tudung kanak-kanak

Assalamualaikum.. Selamat Tengahari..
Harini berkesempatan nak update, so update mana yang mampu ehhh..
Sebab masih sempat ni kalau korang nak shopping shopping online ni..

Selasa, 30 Mei 2017

Tudung Comel Buat Si Comel

Tudung Comel Buat Si Comel


Assalamualaikum.. Selamat Tengahari.. Busy Ke tu..
Kita ni sentiasa busy. Haha.. tak masak tengahari, tapi sibuk dengan kerja lain.
Kalau dah ngadap anak tu, memang ngan drang je. Kalau dah ngadap fon, memang tengok order yang masuk je la..

Selasa, 11 Oktober 2016

Jumaat, 19 Ogos 2016

Instant Shawl Kanak-Kanak Yang Awesome!

Instant Shawl Kanak-Kanak Yang Awesome!

Assalamualaikum.. Hai!..

Waaaa, anak-anak kecil sekarang pun dah pandai bergaya kan.. Jauh beza anak gadis dahulu dah sekarang. Anak gadis sekarang ni kecil-kecil dah pandai belajar bertudung. Seawal usia setahun. 

Khamis, 28 Julai 2016

Tudung Sekolah Berawning Lembut

Tudung Sekolah Berawning Lembut


Assalamualaikum.. Hai..

Zaman sekarang ni banyak perkara dipermudahkan, kan? Untungnya la hai. Yela, zaman teknologi maju..

Rabu, 27 Julai 2016

Tudung Cantik Buat Si Comel

Tudung Cantik Buat Si Comel


Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. 

Hari ni kita nak share la sikit sesuatu yang rasanya para mommy yang ada anak ppuan mesti suka.. Sekarang ni saya tengok, ramai sangat mommy-mommy suka pakaikan anak kecik tudung. Alahai.. Comel sangat.

Jumaat, 19 Februari 2016

Tudung Si Comel Buat Si Puteri

Assalamualaikum... Hai pembaca setia.. :)

Ni kita nak share sikit pasal tudung buat si comel.. Kita tahu, ramai yang kat luar sangat, tentunya para ibu nakkan 'puteri' mereka sentiasa nampak comel anggun bergaya bertudungkan?

Tapi tak tahu nak beli kat mana.. Betul tak?

Okay.. kali ni jangan pening-pening kepala ye.. Kita bagi cara paling mudah tuk ibu-ibu shopping tudung buat si puteri comel ye.. :)