:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Sembang Kosong. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sembang Kosong. Papar semua catatan

Sabtu, 24 Jun 2017

Persiapan Raya

Persiapan Raya


Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Pagi ni nak update pasal lasttttttt preparing raya boleh? Esok nak raya dah kan. So harini kita nak cerita pasal persiapannya la.. hihi

Selasa, 20 Jun 2017

Nak Cerita.. Tapi Tak Tahu Nak Mulakan..


Nak Cerita.. Tapi Tak Tahu Nak Mulakan..


Assaamualaikum.. Selamat Malam.. Sementara mata belum lelap ni, kita update la sikit kat blog ni kan. Sembang sembang kosong macam tu.

Ahad, 20 November 2016

Malasnya Nak Masak.. Tapi..


Malasnya Nak Masak.. Tapi..

Sabtu, 19 Mac 2016

Bila Dalam Kegelapan

Assalamualaikum..

Kisah 2 hari lepas.. kisah hari khamis malam jumaat.. Masa petang pukul 3setengah, tiba-tiba takde letrik. sampai ke pukul 5 petang. boleh gagah lagi la sebab cerah kan. Tapi bila malam jadi balik, rasa macam bengang je 1 badan.


Jumaat, 11 Mac 2016

Selasa, 2 Februari 2016

Gambar t*t*k Nur Amira Syahirah

Assalammualaikum.. Hai readers..

Hah!!!

Tengok tajuk pun dah gugup kan?
Tak tahu mana datang keyword gini dalam nuffnang. 


Rabu, 27 Januari 2016

Lumrah Kehidupan.

Assalamualaikum..


Lumrah kehidupan | Alhamdulillah.. Setakat ni tak pernah lagi la kut orang tanya benda macam ni sampai naik stress nak menjawab. hihihi..

Sabtu, 23 Januari 2016

GOYANG KAKI, TAPI DAPAT DUIT?

Assalamualaikum..


Kemain mendalam maksudnya ni..

erm.. lepas ni nak beli mesin jahit jugak la.. hehehe..

goyang kaki, cukup masa duit pun masyuk kan..

In Shaa Allah..

Bila laaa nak ada rezeki dapat 'gadjet' baru ni.. T_____T

Jumaat, 22 Januari 2016

Maksudnya..

Assalamualaikum.. 


Nak Ke KOREA dengan harga RM359??



Hai awak.. awak.. janganlah lah sedih-sedih..

Maksud lelaki tu jarang chat dengan kita mungkin dia bizi tu.. yela, kehidupan kita semua kan tak sama.. 

ada yang masih belajar, ada yang dah bekerja, ada yang bekerja sendiri, tentunya kena diberi perhatian.

Cara-Cara Buat Wanita Naik Nafsu Semasa Dating

Assalamualaikum..


Terkejut jap tengok carian tu terlekat kat nuffnang. Selama ni dok lekat pasal ikan bilis la, sambal ikan bilis je. Bila dapat keyword camtu, terkejut jap.