:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Minyak Yu Yee Cap Limau. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Minyak Yu Yee Cap Limau. Papar semua catatan

Jumaat, 30 Jun 2017

Gigitan Nyamuk & Serangga? ~ Minyak Yu Yee Kan Ada ~


Gigitan Nyamuk & Serangga? ~ Minyak Yu Yee Kan Ada ~


Assalamualaikum. Hi readers..
Selamat Hari Raya.. Salam Syawal buat semua..Masih bercuti raya di kampung ke tu? Saya dah selamat kembali ke tempat asal. Ddy zara zhareef dah start kerja dah..

Khamis, 18 Mei 2017

Membantu Melegakan Sakit Kepala-Minyak Yu Yee Cap Limau


Membantu Melegakan Sakit Kepala Minyak Yu Yee Cap Limau


Assalamualaikum.. Hai readers. 
Harini saya nak share la salah satu kelebihan minyak yu yee ni untuk diri saya sendiri. Yela, kata minyak yu yee ni untuk seisi keluarga kan. So, bukan anak je guna, mamanya pun mesti la nak guna juga.

Sabtu, 15 April 2017

Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini


Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini

Assalamualaikum.. hai readers.. Berkesempatan ni saya nak share sikit la tentang Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa kini ni.. Memang dah lama sangat-sangat saya dengar tentang minyak ni.. Tapi entah kenapa sebelum ni tak pernah beli pun. Mungkin sebelum ni pada fikiran saya, Minyak Yu Yee ni untuk baby je.. Rupanya tidak!.. Orang dewasa pun boleh menggunakannya.