:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Lunavie. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Lunavie. Papar semua catatan

Ahad, 7 Mei 2017

Deluve Nail Clipper With Magnifier By Lunavie

Deluve Nail Clipper With Magnifier By Lunavie


Assalamualaikum.. Hai readers!.. 
Malam ni saya nak share sesuatu untuk geng geng mommy macam saya. Alaaa, kalau bab barang untuk anak ni, mak mana yang tak excited kan?!

Rabu, 15 Mac 2017

Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Assalamualaikum.. Hai readers.. Harini kita nak share sikit tentang satu produk ni tau. Confirm ni kalau korang yang ada masalah selulit, mesti nak try produk ni. Produk ni best tau. Kita of course la dah guna. Nak-nak pula baru lepas bersalin ni kan, tentu juga sesetengah part tu dah mengembang, mengecut bagai, selulit lagi, pening cari jalan penyelesaiannya.. Mujur la jumpa dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream ni. Dah try, ada nampak kesannya sikit. (Maklumlah pakai tak konsisten kan)

Isnin, 23 Januari 2017