:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Memaparkan catatan dengan label Bloglist Cinta Itu Indah. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Bloglist Cinta Itu Indah. Papar semua catatan

Isnin, 7 Ogos 2017

Pencarian Bloglist OGOS 2017


Pencarian Bloglist OGOS 2017 

Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Pagi ni tergerak hati pulak nak buat segmen bloglist.. Ehhh, pencarian bloglist baru. Last buat rombakan bloglist ni tahun lepas. haha.. Masa tu belum bersalinkan Zhareef lagi rasanya. So, dah lebih 6 bulan pun kan.. Apa kata kita cari kengkawan baru yang aktif..
Eleehh, tuan rumah sendiri pun tak aktif mana kan. kekeke..

Selasa, 17 Januari 2017

Selasa, 20 Disember 2016

Selasa, 7 Jun 2016

Senarai Bloglist Jun-Ogos Blog Cinta Itu Indah

Assalamualikum.. Hi..

Berikut merupakan link blog untuk bloglist baru saya ya. Sepanjang bulan Jun-Ogos 2016 akan terletak di bawah tu ye..




Ahad, 5 Jun 2016

Bloglist JUN-OGOS 2016 Blog Cinta Itu Indah

Assalamualaikum... Morning!..

Sekejap je kita dah melangkah ke bulan JUN 2016 kan. Allah.. Lagi beberapa hari je juga kita bakal menyambut ramadan. 

Pada hari ini, saya nak buat rombakan sikit untuk bloglist saya. Sebab saya tengok, bloglist yang ada tu, ada beberapa blogger yang tidak aktif. Ada yang 4 bulan tak aktif. 5bulan tak aktif.

Jadi.. Dengan kelapangan yang ada ni. Saya nak menjemput kawan-kawan yang sudi menjadi bloglist saya. Dengan harapan, blog biarlah sentiasa aktif ya.. 
Yang tak aktif, saya takkan letakkan dalam list.