:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 4 Ogos 2017

Instant Shawl Giveaway By Mamapipie


Instant Shawl Giveaway By Mamapipie

Assalamualaikum.. Selamat Petang.. Petang ni ambil mood sikit join giveaway.
Rasa macam dah lama sangat saya tak join mana-mana GA kan?
Kalau korang ada buat GA, mai la jemput saya.. hihihi



Harini nak join GA dari Mama Pipie.. Rasa macam first time je join GA dalam tahun ni kan. Sejak ada baby ni, tak dan sangat la nak membelek GA yang ada. Kalau ada yang menjemput, in shaa Allah saya cuba laksanakan.

Follower : 3776


Menarikkan hadiahnya? Mana tahu kut-kut boleh sangkut rezeki.. hehehe
Try sambil suka-suka.. ;)




4 ulasan:

  1. Tq sya support GA mama. Good luck ye

    BalasPadam
  2. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    BalasPadam
  3. Bestkan hadiah nya, goodluck !
    Hope ada rezeki sama.. hehe~ Join sekaki, Jom singah Nona nya japp ~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    BalasPadam