:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Ahad, 13 Ogos 2017

Brownies!!

Brownies!!


Assalamualaikum. Morning. Okeh. Pagi ni bersemangat nak update entri lagi. Hehe. Selagi ada mood, kita taip. Tak kisah la dalam 1 hari ni berapa entri bakal keluar. 



Haaaa.. 
Nak cerita pasal brownies la pagi ni. Boleh tak? Sorry.. mesti ada yang terliur pepagi ni kan. Hehehe..
Sebenarnya kan masa mengandungkan zhareef teringin sangat la dengan brownies kedut tu haaa.. Nak nak masa tu ramai betul la dok tayang brownies. Nak beli seloyang tu macam tak mampu. Mahal. Pastu siapa nak perabihkan kek manehhhh gitu.

Lama tau kita ni bersabar nak kan brownies. Sampai dah beranak zhareef pun tak jumpa. Meleleh leleh airliur dia dek kerana nak kan brownies. Hehehe.. 

Nak dijadikan cerita, kita ni baru je join group MQ Kem sini. MQ means Married Quaters rasanya. Hehe. Pastu macam macam oiii orang berbisnes dalam tu. Kita pun in shaa Allah nak mencelah jugak nanti try niaga baju. Heee 
Mana tahu ada rezeki anak kan. 

Ehh berbalik pada cerita brownies, tiba tiba ada yang open order tau. Masa tu hujung bulan 7. Kebetulan open hujung minggu. Kita pulak nak pergi makan kenduri di Bangsar. So tak berani nak order. Elok pulak dalam minggu ni  seller brownies ni open order. Terus PM dia. 


Sebab memang dok cari brownies dalam budget macam ni. Nak beli seloyang siapa nak habiskan. Sebab manis kan? So bila tanya ddy zara weekend ni ada pergi mana mana ke tidak, sebab nak order brownies, elok ddy zara kata weekend ni kerja! So on terus la order. Murah tau dia jual. 1 bekas ni ada 10ketul. Rm10 je. So order 2bekas. Semalam dapat. Ya Allah, macam tak percaya je merasa juga brownies tapi lepas adik zhareef berumur 234hari / 7bulan 3minggu. Setahun oii sabar menanti. 😅😅

Tanya punya tanya, duduk blok mana. Rupanya berjiran. Duduk blok sebelah je. Hahaha.. Rezeki jugak la dapat kawan baru. Seronok dah jumpa sorang lagi kawan. Bukan takat dapat brownies, malah dapat kenalan baru. Hihi.. 

9 ulasan:

  1. Alhamdulillah..dapat jugalah zhareef merasa..dalam perut tak merasa...dah lahir dapat juga...nikmat brownies dan nikmat kawan baru.alhamdulillah :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la.. ada hikmahnya. Rupanya mama dia bukan stkat dpt merasa brownies. Tp jumpa kenalan baru. Hihi

      Padam
  2. sedapnyaaa.. serious murah.. nak order jugak la :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la.. x sangka jumpa seller yang jual murah. Hihi

      Padam
  3. Terliur tgk brownies Tu alahai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Brownies pilihan ramai. Mmng buat org terliur bila pndang. 😉

      Padam
  4. Brownies memg sedap...kalo dicurah dengan coklay cair lagi best...

    BalasPadam