:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 16 Jun 2017

Tudung Raya Si Comel

Tudung kanak-kanak

Assalamualaikum.. Selamat Tengahari..
Harini berkesempatan nak update, so update mana yang mampu ehhh..
Sebab masih sempat ni kalau korang nak shopping shopping online ni..

Tudung Raya Si Comel

Haaaaa, nak tanya ni.. mommy semuaa dah complete ke beli barang anak tuk raya tu? Macam saya memang tak complete lagi tuk si kakak Aya ni.. Katanya nak kasut Pink. Belum cari lagi kasut 'Pink' nya tu. hehe.. Kita bagi dia peluang nanti suruh pilih.. Tengok macam mana citarasa dia. hehehe

Untuk adik zhareef setakat ni complete dah rasanya. Alaa, adik zhareef baby lagi. So dia tak banyak karenah la nak memilih milih kan.. Apa yang mama dia bagi pakai, dia redha. hihi..

Bercerita pasal persiapan raya tuk anak-anak ni kan, saya sebenarnya ada lagi yang tak belikan tuk kakak aya ni. 'Tudung'.. Erm.. dah janji dah nak belikan untuk dia.. Tapi tak terbeli-beli lagi. Pastu cadangnya la kan, nak belikan la dari Tudung Si Comel ni.. Sebab bila tengok ada yang harga sale. Why not tak grab kan?

Masalahnya kan..mama dia ni lupa password laaa pulaaa.. So nak kenalah reset dulu.. Tengah pikir ni, nak belikan ke idok.. nak beli ke idok.. Mama dia memang lajuuuu je kalau bab beli beli online ni.. kikikiki


Murahkan harga dia? RM19.90 je.. Harga tak masuk pos lagi la.. Alaaaa, kos postage baru Rm6. Takkan nak berkirakan? Barang pula sampai depan rumah. Actually mama dia berkenankan tudung shopkins ni.. Comel sangat a aihhhh.. Nak pilih yang mana ni.. *nangis tengok tudung budak cecomel ni*

Bila dah banyak pilihan, rambang mata. Tak banyak pilihan pun pening nak pilih.. Acamner ni.. Huaaaaa..

Mommy-mommy yang nak cuci-cuci mata tu kan, apa kata klik je link ni >> Tudung Si Comel << Confirm jatuh hati tauu.. Seriuss kita tak tipu.. Pilihan banyak didepan mata je sampai rasa nak nangis sebab tak tahu nak pilih.. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan