:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Ahad, 11 Jun 2017

SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


SGShop Malaysia || GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT BY WANI SUKARNO


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..
Harini bersiaran pagi. hehe.. Ambik mood sebenarnya nak menghapdet blog ni. Kena cari masa yang bersesuaian kan.

Pagi ni sambil terjah menerjah sempatlah terjumpa 1 giveaway ni. Rasa macam menarik je.. So nak try la. Mana nak tahu kut-kut menang ke,kan.. hihi..
Nak-nak pula tengok banner yang cantik ni haaaa. Lagi la jatuh hati nak join giveaway ni sama. 

Mana tahu, kut-kut di Bulan Ramadan kali ni Allah berikan rezeki yang lebih kan?


Segala arahan saya dah follow ye.. Tapi tiba part 1 ni rasa macam.. ehhhhhhhhhhhhhhh, nak jawap apa ni....

 "Nyatakan barang yang PALING anda ingin beli dengan shopping credit RM100?

Seriussss.. tak tahu nak jawab apa tau.. Mungkin nak ambil Cabinet ni la kut. Sebab kat rumah ni belum dibeli apa-apa kabinet sendiri. Boleh juga deco-deco rumah kan..
Teringin nak cantik-cantikkan rumah ni. Susun itu, susun ini.. hihi..

Nama pun perempuan kan? Tentulah nakkan rumah tu sentiasa cantik..



Antara lain yang nak sangat dibeli ialah Bear BESAR ni untuk kakak zara. Dia nampaknya suka dengan bear-bear ni.. Kalau dapat ni mau ke sana sini dia usung ni kan.. hehe


Ehh, kena adil la kan carikan tuk adik zhareef jugak. hee Mama dia dari dulu je teringin nak cari elephant ni.. haha.. Boleh gak buat sandar landing landing depan tv kan.. hehe


Ni antara yang nak sangat dibeli tuk anak-anak kita. hehe.. Doa-doa ada la rezeki buat mereka kan.. ;)


nota : http://galeriduniaku.blogspot.my/2017/05/sgshop-malaysia-giveaway-rm-1000.html

4 ulasan: