:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Selasa, 13 Jun 2017

#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA


#RAMADHANGIVEAWAY BERSAMA SGSHOP MALAYSIA

Assalamualaikum...
Salam subuh buat semua.. Awal pagi la hari ni bersiaran, gara-gara nak join contest ni. Mana tahu ada rezeki nak melekat kan. hehe..
Pertama kali buka website Sgshop ni kan naik rambang mata tau. Sebab barangnya murah murahhhhhhhhhhhhh sangat. Giler tak suka. Semestinyalah suka sesangat. Nak shopping pula la kat situ nanti. Geram je tengok tau. Maklumlah, perempuan dan shopping berpisah tiada.. Gitu.. haha

Bila diajukan soalan :

Nyatakan barang yang akan dibeli di SGShop jika korang menang shopping credit RM100
agak-agak susah ke senang nak jawab ni? Dalam kepala mesti pikir ting ting tingggg.. Shopping.. Shopping.. hahaha..

Meh la tengok barang apa yang kita nak beli kalau dapat Rm100 dari Sgshop ni. hehehehe



Dah jadi mak anak 2 ni tentunya nak shopping barang anak kan? Lagi-lagi baju. Geram je tengok baju budak ni tau. Cecomel sangat aihhhh.. 


Toys? Haha.. Berapa banyak toys yang ada kat rumah ni pun tak tahu la. Still tak puas lagi kan nak menambah. Sebab tengok pony ni comel sangat laaaa.. geram je..



Bags.. Semestinya nak kena masuk wishlist.. Tak boleh tengok bag sesimple gini. Rasa nak rembat je tau..


Amboiii.. Kalau boleh semua nak dipilih kan? Ni antaranya la yang saya nak. hehehe..
Moga-moga ada la rezeki nak memiliki mana-mana antara 1 ni kan?




Tiada ulasan:

Catat Ulasan