:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Selasa, 20 Jun 2017

Nak Cerita.. Tapi Tak Tahu Nak Mulakan..


Nak Cerita.. Tapi Tak Tahu Nak Mulakan..


Assaamualaikum.. Selamat Malam.. Sementara mata belum lelap ni, kita update la sikit kat blog ni kan. Sembang sembang kosong macam tu.



Sebenarnya banyak benda nak share kat blog ni. Tapi taktahu nak mulakan dengan cerita yang mana. Orang kata takde idea memang blank kan? Ni yang ada idea pun blank juga ni. Yela, nak cerita yang mana dulu. Semua cerita macam excited ke nak share. Pastu sudahnya?? Tak cerita pun kan. Haha..

Orang kata, datang idea, draf dulu. Masalahnya, masa pulak takde. Jadinya cerita pakai tangkap muat je la nanti. Mana mood idea datang dulu, kita ceritakan yang tu dulu eh . .

Dah lewat nak membebel panjang ni kan. Takut esok terlepas sahur. So selamat malam readers. ☺

2 ulasan:

  1. betul!bila idea datang bertubi2 masa update pulak tak sesuai. bila ada masa free, idea pulak takde..hahahah

    BalasPadam
  2. citer titijah xde dah ke?hihi

    BalasPadam