:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 16 Jun 2017

Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia



Assalamualaikum.. Salam Pagi Jumaat buat semua..
Pagi ni nak update blog mana yang sempat la kiranya saya nak join. Mana tahu ada antara tu melekat rezekinya kan..


Giveaway RM1000 By Solehah Shamsuddin & SGShop Malaysia

Wow.. Agak-agaknya kan, ada tak yang sangkut ni. hehehe.
Teringinnya nak menang. Nak shopping-shopping dengan SGShop ni.. Nak belikan something tuk budak berdua ni. Mana tahu tuk mama pun boleh dapat sekali kan..
Geram je bila masuk SGShop ni tau. Sebab macam-macam ada. Siapa laaaa yang tak suka kan.. Harga pula murah-murah. Memang nak shopping laa jawabnya..

Tugasan 1 :
DONE

Tugasan 2 :
DONE

Tugasan 3 :
SyamimiSaad

Tugasan 4 :
Belum dapat add blog. Berlaku 'Ralat'

Tugasan 5 :
Facebook : Syamimi Saad

Tugasan 6 :
Instagram : syamimi8088



Nota : Kenapa susah sangat nak register SGShop ni.. sedihnyaa.. :(

4 ulasan:

  1. hi, saya datang singgah sini.. good luck :)

    BalasPadam
  2. Terima kasih join. Saya dah update link peserta di entri GA saya. Btw, akaun SGShop Malaysia tu sis boleh register x? Klu sis xboleh register n sis menang, nanti hadiah tu pihak SGShop Malaysia xboleh bagi sebab diorang akan masukkan terus dalam akaun.

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    BalasPadam
  4. Singgah

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/06/giveaway-rm1000-by-solehah-shamsuddin.html

    BalasPadam