:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 6 April 2017

Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Assalamualaikum.. hai readers. Kita nak share sikit ni. Ehh, wajib share tau. Sebab apa? Sebab kita excited sangat sangat dapat benda ni.. Nak tahu apa? Starter Pack Excited by Asma Felt Box ni. Ingat tak haritu kita ada share pasal satu online shop ni. Dia jual barangan untuk menghasilkan kraf, d-i-y, haaa, kita kan suka ber-craft, tentunya kita mesti dapatkan set ni.




First time dapat pack ni, teruja diaaaaaa, lain macam! Zara pun ikut teruja sama! Siap cakap, mama ambik gambar dulu mama. Haha.. excited zara sebab nak mamanya share dengan semua orang tentang barang ni.


Geram la tengok set ni semua.. lagi-lagi butang comel-comel tu. Maklumlah, kita kan penggemar kumpul butang ni.  Hihihi.

http://asma-felt-box.com/. Itulah website yang korang WAJIB terjah!.. Taknak beli dulu takpe. Korang survey survey je dulu. Mana la tahu kut kut satu hari nanti kebetulan korang perlukan benda tu. At least dah dapat dah idea nak cari kat mana kan?

Meh cuci mata sikit tengok apa yang ada dalam set starter ni..
















Tak sabar nak berprojek d-i-y dengan set starter ni. Tengah cari idea jugak ni.. Nanti kalau dah berhasil, kita share disini ye.. 😉

3 ulasan:

  1. Waaa. Macam2 barang dalam starter pack ni. Menarik. Best bila dapat buat something guna starter pack ni. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. macam macam ada..hehe.. menarik sangat tau..

      Padam
  2. kita sama la.
    felt crafting best kan?
    aida pun kalau ada masa, buat craft skit2.
    tak menjual la. kepuasan diri sendiri ajer.

    BalasPadam