:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 13 April 2017

E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


Assalamualaikum.. Hai readers. Hari ni kita nak share something yang mesti korang pun suka. Benda percuma,siapa taknak kan? Kalau kita tentu-tentunya la nak. 



Harini saya dah terima barang yang ditebus dengan Baucer tersebut. Nilai baucer tersebut Rm75. Barang yang ditebus ni terlebih pula bayarannya, Rm76. So kena la tambah Rm1. Alaaa..apalah sangat nak menambahnya tu kan. 😉😉


So happy sangat-sangat sebab usaha kita nampak hasilnya. Hasilnya ialah 4helai tudung bawal AJ ni. Kenapa kita pilih tudung AJ? Sebab kita rasa kalau ambil barang lain, macam tak berbaloi je. Better ambik barang yang kita akan pakai,kan? 

Ehh.. panjangnya cerita. Biasalah, orang perempuankan. Kalau dah bercerita, lain perginya. Hehe.

Macam mana korang nak dapatkan  E-Gift Baucer Zalora ni? Korang daftar je YouGov ni. Just klik sahaja pada pautan ni ye. 


YouGov. Jangan lupa daftar dan kumpul point ye. Bagi yang ada acc paypal boleh tebus dari situ. 😉

18 ulasan:

  1. Balasan
    1. Point tu blh ditukar dgn e-gift baucer zalora. Paypal, 2500 air asia big point, unicef kalau x silap..

      Padam
  2. shopping tudung aj pakai voucher dari zalora

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yup. Btl.. hehe.. better ambik tdng, blh dpt bnyk helaian..

      Padam
  3. Balasan
    1. Zaman sekarang kna pndai cri sumber. Hehee

      Padam
  4. Balasan
    1. Menarik sangat. Try la nad kalau berkerajinan. ☺☺

      Padam
  5. Sy pun suka klau dpt brg2 free ni hhehe, Insya Allah nnt sy try

    BalasPadam
    Balasan
    1. Try je lya. Kita reward.pun sbb atas usaha kn.. ☺

      Padam
  6. wah. smuanya cntik2.. <3 bestnya dpt tebus points tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhmdulillah. Rezeki. X perlu beli dh. Hehe

      Padam
  7. ada voucher - leh shopping lagi yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la. Plannya tgh nk kmpul point lg ni. Hehe

      Padam
  8. memula nak tgk pasal voucher zalora sekali nampak AA big point tu lagi tempting!

    BalasPadam
  9. huhuihu.. dah lama tak buka youGov ni.. nanti nak buka lah..

    BalasPadam
  10. wow..poin youGov kita belum banyak lagi..masih mengumpul..aritu pun cadang kalo poin dh cukup nti nak tebus baucar zalora..hehe

    BalasPadam
  11. Macam best je yougov tu, ni iday baru nak check. hehehe btw, cantik tudung tu. hehehe :)

    BalasPadam