:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Ahad, 30 April 2017

Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Mother's Day Mug, Unique Gift From BestSub Malaysia : Hadiah Buat Ibu Tercinta


Assalamualaikum.. Hai readers!..

Hari ini saya nak share 1 perkara yang menarik. Rasanya korang pun suka sangat-sangat!.. Harini, saya nak share 1 hadiah yang menarik yang saya rasa berbaloi sangat-sangatlah kalau korang berjaya miliki! Hadiah yang dikatakan mempunyai nilai harganya yang tersendiri!.. Nampak tak betapa bernilainya sesebuah hadiah tu?

Khamis, 27 April 2017

Selasa, 25 April 2017

Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka


Spray 8 - Membantu Dalam Penjagaan Dan Penyembuhan Luka 

Assalamualaikum.. Hai readers sekalian..

Hari ini saya nak share satu produk yang saya rasakan agak menarik untuk dikongsi bersama rakan-rakan semua.. Nak tahu tak produk apa? Produk ni sangat-sangat membantu dalam penyembuhan luka yang dialami. 

Ahad, 23 April 2017

Kurung Laura 2.0 (Set Mom & Kids)

Kurung Laura 2.0 (Set Mom & Kids)


Assalamualaikum.. hai readers..

Memandangkanlah puasa pun hampir tiba, kita nak tanya la sikit. Korang dah buat ke persiapan untuk raya ni? Yela, sekarang ni kan masa cepat sangat. Takut pulak ada yang tak sempat nak shopping baju raya. 


Jumaat, 21 April 2017

Nasi Goreng Daging Simple

Nasi Goreng Daging Simple


Assalamualaikum.. Morning.. Minggu ni minggu berkerajinan nak share resepi. So berderet la entry resepi kali ni. 

Khamis, 20 April 2017

Cucur Udang Simple


Cucur Udang Simple


Assalamualaikum.. Hai readers..

Today saya nak share 1 resepi simple. Alaaa, sebut simple ni mesti orang suka kan..? Kadang yang simple ni pun orang boleh blur nak buat, tapi kita rasa nak share laaaa jugak. 

Isnin, 17 April 2017

Cekodok Pisang



Cekodok Pisang


Assalamualaikum.. Selamat Petang..

Petang petang gini kalau dapat pekena cekodok pisang + air teh O panas ni , rasanya nikmat sangat kan!..

Sabtu, 15 April 2017

Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini


Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa Kini

Assalamualaikum.. hai readers.. Berkesempatan ni saya nak share sikit la tentang Minyak Yu Yee Cap Limau Pilihan Para Ibu Masa kini ni.. Memang dah lama sangat-sangat saya dengar tentang minyak ni.. Tapi entah kenapa sebelum ni tak pernah beli pun. Mungkin sebelum ni pada fikiran saya, Minyak Yu Yee ni untuk baby je.. Rupanya tidak!.. Orang dewasa pun boleh menggunakannya.

Khamis, 13 April 2017

E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


E-Gift Baucer Zalora Rm75. Bagaimana Cara Untuk Mendapatkannya?


Assalamualaikum.. Hai readers. Hari ni kita nak share something yang mesti korang pun suka. Benda percuma,siapa taknak kan? Kalau kita tentu-tentunya la nak. 

Sabtu, 8 April 2017

Dulu Dan Sekarang

Dulu Dan Sekarang


Assalamualaikum.. Selamat Malam.. Malam ni kita online sekejap jenguk blog. Dah lama tak dapat buka blog dengan aman macam malam ni. Maklumlah, dah anak 2. Tugasan bertambah. Tanggungjawab apatah lagi. Allah dah beri Amanah kepadaku untuk 2 orang cahaya mata ni.

Jumaat, 7 April 2017

Bersyukur



Bersyukur


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Bersyukur la kita semua ke atas Allah atas segala NIKMAT yang telah diberikan olehnya..

Khamis, 6 April 2017

Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Starter Pack Excited By Asma-Felt Box


Assalamualaikum.. hai readers. Kita nak share sikit ni. Ehh, wajib share tau. Sebab apa? Sebab kita excited sangat sangat dapat benda ni.. Nak tahu apa? Starter Pack Excited by Asma Felt Box ni. Ingat tak haritu kita ada share pasal satu online shop ni. Dia jual barangan untuk menghasilkan kraf, d-i-y, haaa, kita kan suka ber-craft, tentunya kita mesti dapatkan set ni.

Sabtu, 1 April 2017

Berkraftangan Bersama ASMA-FELT-BOX!


Berkraftangan Bersama ASMA-FELT-BOX!

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Hari cuti hujung minggu selalunya apa aktiviti kawan-kawan? Siapa diantara kawan-kawan saya ni suka berkraf? Suka ber D-I-Y? Kalau saya, saya sememangnya sangat-sangat cintakan KRAF. Kalau diberi masa yang banyak, suka sangat nak ber D-I-Y. Hasil kraf yang kita hasilkan ni sebenarnya nilai tingginya tau. Lagi lagi kalau kita buat sendiri untuk yang tersayang.. Betul tak?