:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 2 Mac 2017

Siapa Tahu Ni Masalah Apa?


Siapa Tahu Ni Masalah Apa?


Assalamualaikum. Hai readers. Morning.. Nak tanya, kenapa blog saya ni tak boleh dibuka melalui fon ye? Dia jadi macam ni. Tulisan sehalus halusnya. Bila buka kat fon lain, ok je. Maknanya telefon saya ni ada masalah la kan? Ke macam mana?


2hari lepas ada update google kat telefon ni. Lepas tu ada terniat nak update blog macam biasa, tengok-tengok jadi macam ni pula. Susah hati dibuatnya. Yela, walaupun blog ni banyak tulis yang merapu je, tapi blog ni dah sebahagian benda penting dalam kehidupan kan.  Siapa Tahu Ni Masalah Apa? 


Bila masuk 2hari still sama je keadaannya, saya try update app My Blog ni awal pagi tadi. Punya gigih nak berblog tu. Tapi tak best la tak dapat nak blogwalking macam selalu. Sebab bila buka blog kengkawan lain kat google pun, still sama jadinya. 

Hope masalah ni tak berpanjangan la kan. Please Help Me..

5 ulasan:

  1. Cer try buka melalui chrome
    Ciksu buka ok je nih
    Nmpak mcm biasa

    Atau ada tertekan apa apa..
    Relax k. Pelan pelan cr jalan

    BalasPadam
  2. mempunyai masalah yg sama jugak , tak boleh tengok blog melalui fon..

    BalasPadam
  3. Kurang pasti sbb blm pernh trjdi kat sy, mayb mslh fon kot

    BalasPadam
  4. Tak taulah sis. Tak pernah terjadi kat saya.

    Terkini daripada Mommy Muhaimin, http://lynk.my/q4z9

    BalasPadam