:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Isnin, 6 Mac 2017

Reward Untuk Diri Sendiri - Feb'2017


Reward Untuk Diri Sendiri - Feb'2017


Assalamualaikum. Hai readers.. Reward untuk diri sendiri? Ehh. Betul la kan, sometimes kita perlu juga reward sesuatu untuk diri sendiri kan? Tak kan nak tunggu duit berjuta-juta, baru nak reward sesuatu kan untuk happy kan diri. Tak kan juga nak tunggu orang bagi sesuatu, baru la rasa happy tu nak muncul dalam diri kan?



Kalau kita bekerja, ada income tetap every month, seronok la juga kan. Tiap-tiap bulan peruntukkan sedikit ๐Ÿ’ฐting ๐Ÿ’ฐting๐Ÿ’ฐting, beli pape yang kita nak. Bestnyaaaa macam tu. 

Kalau macam saya sendiri la, nak reward diri sendiri takde la sampai tahap beli tipon baru ke, gelang mas baru ke, kereta baru ke, kita ikut la kemampuan sendiri orang kata. Ukur baju dibadan sendiri gitu. 

Sekarang ni kalau ada komisen niaga lebih sikit, saya guna duit tu untuk reward diri sendiri. Untuk bulan feb ni dapatlah reward sikit. Benda murah murah je pun. Beli kain batik, serta jubah labuh, skirt printed dan juga blouse nursing plain. Ehh, 3 jenis pakaian ni yang saya jual tu uols.. Berminat tak? 
Nanti kita tunjuk gambar Full ya. 


In shaa Allah saya bakal ambil stok jubah dan printed skirt nanti. -Waiting ya. Berminat kena cecepat book tau. Ehh, cerita pasal reward, alhamdulillah, seronok dapat reward diri sendiri kan. Sebab? Apa yang kita miliki tu atas daya usaha kita sendiri. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Moga-moga bulan 3 ni dipermudahkan lagi untuk menambahkan rezeki dari Allah 
Amen..

Psstt : Jangan lupa nanti shopping dengan kita tau. ๐Ÿ˜˜

7 ulasan:

  1. bestnya..cik nor yang kerja ni pn xsmpat nak reward untuk diri sendiri..haha

    BalasPadam
  2. kalau tak sendiri yang bagi, nak harap siapa lagi..janji barang tu kita guna dan tak membazir..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju.. hehe..
      Yng pnting reward brng yng blh digunapakai kan..

      Padam
  3. yg penting puas dgn usaha sendiri kn ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju sngt fae. Kepuasan tu sngt diutamakan. ☺

      Padam
  4. Tak kisah murah taw pyn mhl, yg pnting brg tu brguna utk diri kita kan

    BalasPadam