:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 15 Mac 2017

Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Assalamualaikum.. Hai readers.. Harini kita nak share sikit tentang satu produk ni tau. Confirm ni kalau korang yang ada masalah selulit, mesti nak try produk ni. Produk ni best tau. Kita of course la dah guna. Nak-nak pula baru lepas bersalin ni kan, tentu juga sesetengah part tu dah mengembang, mengecut bagai, selulit lagi, pening cari jalan penyelesaiannya.. Mujur la jumpa dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream ni. Dah try, ada nampak kesannya sikit. (Maklumlah pakai tak konsisten kan)



Bila disapu pada tempat-tempat tertentu tu, tak lama lepas tu rasa hangat-hangat cenggitu. Memang best tau. Tapi awas ye, pastikan lepas tu basuh tangan bersih-bersih. Risaulah kan kalau terkena mata ke, terpegang baby ke, terasa panas pula.. 

Jangan risau, bahan kandungannya selamat. Diperbuat daripada bahan semulajadi. Bunga-bungaan serta buahan. Baunyaaaaaa sangatlah best tau. Rasa nak kunyah kunyah je kalau boleh! Wangi sangat-sangat. Mujur la panaas pijar bila disapu. Kalau tidak, mau dipakai sepanjang masa sehingga cepat habis. 




Kalau nak kan perubahan, WAJIB la pakai dengan konsisten tau. Kalau pakai sekali dua je, memang tak beri kesan. So, perlulah pakai secara konsisten. Dan Sebaiknya pakai 2 kali dalam sehari tu. Sebaiknya pagi selepas mandi dan juga malam sebelum tidur. Saya pakai selalu sebelah pagi bila selesai mandi. Best je rasa, Badan sejuk-sejuk lepas mandi, pastu sapu pula cream ni, terus hangat, memang terbaik! Sebelah malam saya selalu juga la terlupa pakai. Maklumlah sambil ajak anak-anak tidur kan, terus terlupa.

Korang nak try juga tak? Boleh layari laman web LUNAVIE ni ye. 

Harga yang ditawarkan hanyalah Rm69 sahaja. Mampu milik sangatkan. Isipadu kandungannya juga besar tau. 200ml/6.6fl oz
So, siapa nak cantikkan balik diri tu, jangan lupa ye dapatkan produk ni dari LUNAVIE

LUNAVIE

6 ulasan:

  1. boleh try nie sebab e'in tak penah pakai ape-ape krim selulit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Try je.. demi untuk kecantikan bersama.. ^_^

      Padam
  2. yang penting..istiqamah.pakai jangan skip.hehe

    BalasPadam
  3. Panas sangat ke mimi? Berapa rm ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM69 kak..
      Panas la juga. Terasa la juga hangatnya tu..

      Padam