:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 30 Mac 2017

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.

Jumaat, 24 Mac 2017

Bila Stress Apa Patut Dibuat?


Bila Stress Apa Patut Dibuat?


Assalamualaikum.. Selamat Pagi. Saja nak berkongsi kongsi cerita je. Kalau awak semua tengah stress pasal sesuatu kan, pada yang awak buat ye? Yela, bila kita dalam keadaan tertekan ni, selagi apa yang kita pendam tu tak terluah, tak terlepas, memang sakitnya kita yang rasa kan?

Khamis, 23 Mac 2017

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Selamat Pagi.. Harini saya nak berkongsi sedikit info mengenai Lazada Birthday Blogger Contest Sempena Ulangtahun Ke-5 pada 22-24 March yang dianjurkan sendiri oleh pihak Lazada. Rata-rata ramai diantara kita kenal dengan laman web yang terkenal untuk membeli belah secara online ni kan? Saya sendiri secara jujurnya la, suka juga membeli dengan Lazada. Boleh dikatakan, banyak dah barang yang dibeli disana. Dan setakat ni juga, kepuasan membeli dengan Lazada tu ada.


Rabu, 22 Mac 2017

Sale Di Lazada Sempena Ulangtahun Ke-5


Sale Di Lazada Sempena Ulangtahun Ke-5

Assalamualaikum.. Hi readers.. Sesaja la petang ni mengupdate blog.. Saja la buka web LAZADA  nak cuci-cuci mata gitu.. tapi takde la yang berkenan pun.. Maybe sebab poket tengah kering kan.. hahaha.. korang yang kerja gov ok la.. esok gaji dah.. yuhuuuuu..


ADATA Techonology | Mengutamakan Kepuasan Hati Pelanggan


Hai..

ADATA Techonology | Mengutamakan Kepuasan Hati Pelanggan


Hari ini saya ingin berkongsi sedikit info mengenai ADATA . Mungkin ada diantara kita belum mengetahui mengenai ADATA Technology ni kan? Hari ini saya akan kongsikan sedikit info mengenainya.

Jumaat, 17 Mac 2017

Fillet Dory Masak Masam Manis



Fillet Dory Masak Masam Manis


Assalamualaikum.. Selamat petang readers. Petang ni nak update resepi lagi la.. Boleh tak? Hehehe.. Nak story panjang-panjang belum berkesempatan lagi. Moh ler taip resepi dulu ye. Nak blogwalking apatah lagi, dengan masalah tak boleh nak baca tu.

Masak Apa Hari Ini?


Masak Apa Hari Ini?


Assalamualaikum.. Selamat Petang. Amboi.. dah kenyang tu mesti tengah syok lena tu kan. Bestlah boleh golek golek tido petang gini. Kita ni sekadar boleh rest je la gitu.

Bukan Tamak, Tapi Rebut Peluang"..


"Bukan Tamak, Tapi Rebut Peluang"..


Assalamualaikum. Selamat Pagi.
Semalam tertengok pula Wanita Hari Ini. Terperasan pula tetamu jemputan semalam salah seorangnya irine nadia. Alaaa, blogger pemes yang ada butik fiska di shah alam tu. Ibu kepada 3 orang cahaya mata yang comel-comel tu.

Rabu, 15 Mac 2017

Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Lunavie Concentrated Cellulite Cream Membantu Mengatasi Masalah Dihadapi.


Assalamualaikum.. Hai readers.. Harini kita nak share sikit tentang satu produk ni tau. Confirm ni kalau korang yang ada masalah selulit, mesti nak try produk ni. Produk ni best tau. Kita of course la dah guna. Nak-nak pula baru lepas bersalin ni kan, tentu juga sesetengah part tu dah mengembang, mengecut bagai, selulit lagi, pening cari jalan penyelesaiannya.. Mujur la jumpa dengan Lunavie Concentrated Cellulite Cream ni. Dah try, ada nampak kesannya sikit. (Maklumlah pakai tak konsisten kan)

Isnin, 13 Mac 2017

Kuning @ Jaundis

Kuning @ Jaundis


Assalamualaikum. Selamat malam.  Terasa nak share sesuatu kat blog ni sebagai kenangan. Mana tahu bila anak soleh mama besar nanti, blog ni masih ada, boleh baca kisah masa kecik kan. Dulu cerita pasal kalak, ni share pulak cerita pasal adik.

Ahad, 12 Mac 2017

Kisah Anak : Zhareef Starting Meniarap!


Kisah Anak : Zhareef Starting Meniarap!


Assalamualaikum. Hai readers. Malam ni nak post 1 entry tentang anak soleh saya ni. Rasa macam happy sangat-sangat. Rasa macam teruja sekejap walaupun anak soleh ni,  2nd baby.

Sabtu, 11 Mac 2017

Sabarlah Selagi Mampu.

Sabarlah Selagi Mampu.


Assalamualaikum. Selamat Pagi. Stressnya dah berapa hari tak update blog. "Update blog je pun, buat apa nak stress ".. Stress la, sebab blog ni best. Tempat berkongsi cerita. Sekalipun takde orang nak baca, tapi 1 kepuasan bila dapat luahkan.

Isnin, 6 Mac 2017

Giveaway Fridge Magnet Padang Besar By Mialiana.com




Giveaway Fridge Magnet Padang Besar bermula saat ini dari hari ini, 6 hingga 13 Mac 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join.


Reward Untuk Diri Sendiri - Feb'2017


Reward Untuk Diri Sendiri - Feb'2017


Assalamualaikum. Hai readers.. Reward untuk diri sendiri? Ehh. Betul la kan, sometimes kita perlu juga reward sesuatu untuk diri sendiri kan? Tak kan nak tunggu duit berjuta-juta, baru nak reward sesuatu kan untuk happy kan diri. Tak kan juga nak tunggu orang bagi sesuatu, baru la rasa happy tu nak muncul dalam diri kan?

Khamis, 2 Mac 2017

Siapa Tahu Ni Masalah Apa?


Siapa Tahu Ni Masalah Apa?


Assalamualaikum. Hai readers. Morning.. Nak tanya, kenapa blog saya ni tak boleh dibuka melalui fon ye? Dia jadi macam ni. Tulisan sehalus halusnya. Bila buka kat fon lain, ok je. Maknanya telefon saya ni ada masalah la kan? Ke macam mana?

Kek Pelangi 3 Warna


Kek Pelangi 3 Warna

Assalamualaikum.. hai readers. Dah memalam ni tak tahu nk story apa. Kita cerita pasal kek boleh? Haha.. sebab tengok ada bahan dalam fon ni, so jadilah kan. At least terupdate juga blog ni.