:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Rabu, 24 Ogos 2016

Menu For Today

Menu For Today

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM




Lempeng Pisang.


Lempeng Pisang.


Assalamualaikum.. Selamat petang.. Ni kejadian pagi tadi. Tak tahu nak buat sarapan apa. Pening pikir sarapan apa nak dibuat pagi- pagi tuk makan 2 beranak je pun. Sebab hari kerja, ddy zara tak makan pagi pun. Minum je sebelum gerak kuar pergi kerja.

Isnin, 22 Ogos 2016

Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh


Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

Giveaway RM400 by AsyaAmin.

Giveaway RM400 by AsyaAmin.



Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016


Kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.



KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Ahad, 21 Ogos 2016

Betul. Fungsinya Tetap Sama!


Betul. Fungsinya Tetap Sama!


Assalamualaikum.. Hai.. Haritu terperasan status ni.. Betul sangat kata-kata tu.. Kalau saya ni kadang nak pakai sesuatu tu, takde pun mesti nak brand brand. Pakai ikut kemampuan orang kata. Apa yang kita manpu milik.

Sabtu, 20 Ogos 2016

"Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"





 "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"


Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Positifkan Diri!

Positifkan Diri!


Assalamualaikum.. Dalam hidup seharian kita ni, mesti kita kena cari sesuatu perkara tu untuk kita rasa semangat untuk buat sesuatu perkara tu kan? Kena cari sesuatu yang menarik, mesti kita rasa semangat tu datang dalam diri kan?

Jumaat, 19 Ogos 2016

Instant Shawl Kanak-Kanak Yang Awesome!

Instant Shawl Kanak-Kanak Yang Awesome!

Assalamualaikum.. Hai!..

Waaaa, anak-anak kecil sekarang pun dah pandai bergaya kan.. Jauh beza anak gadis dahulu dah sekarang. Anak gadis sekarang ni kecil-kecil dah pandai belajar bertudung. Seawal usia setahun. 

Rabu, 17 Ogos 2016

Air Dan Elektrik!


Air Dan Elektrik!


Assalamualaikum.. Start isnin kelmarin, tiba-tiba je air takde. Ehh, air start takde hari ahad malam. Masa tu jam 12tengahmalam. Punca? Tak tahu la puncanya apa tiba-tiba air slow then terus terSTOP. 

Khamis, 11 Ogos 2016

Hilangnya 'Bakat' Menulis.

Hilangnya 'Bakat' Menulis.


Assalammualaikum.. Rasanya macam sekarang ni makin hilang 'bakat' nak menulis diblog. Rasa macam hilang je semangat untuk mencoret segala kenangan diblog. 

Memang rasa sayang dan rindu bila biarkan blog kosong. Tapi, saya percaya, sekalipun saya menyepi, memang takde yang peduli. Mungkin tiada siapa pun yang sedar-kan?..

Isnin, 8 Ogos 2016

Kisah Zahra : Kuat Membebel


Kisah Zahra : Kuat Membebel


Assalammualaikum.. Hai..

Rasa macam tak percaya je, bulan depan zara genap 2tahun. Rasa macam baru je beranakkan dia. Rupa dah 2tahun dah. Haha..
Kena la terima kenyataan. Zara dah besar. Dah boleh ada adik dah. 

Rabu, 3 Ogos 2016

Umma Lacto Adalah Milk Booster. Adakah Ianya Berkesan?


Umma Lacto Adalah Milk Booster. Adakah Ianya Berkesan?

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat semua pembaca.

Harini, saya nak share sikit info penting mengenai Umma Lacto. Apa itu Umma Lacto? Umma Lacto merupakan salah satu makanan tambahan untuk membantu para ibu yang masih menyusukan bagi mereka. Ia dikatakan sebagai MILK BOOSTER.
Sebenarnya di pasaran ada pelbagai jenama-jenama milk booster. Tapi jenama Umma Lacto ini adalah antara pilihan terbaik yang perlu anda cuba jika anda suka milk booster jenis minuman. Sangat rekemen.

Entry Tanpa Kata: Corn Flakes Madu

Entry Tanpa Kata: Corn Flakes Madu


nyumnyum!

Sambutan Majlis Hari Raya Aidilfitri


Sambutan Majlis Hari Raya Aidilfitri

31 Julai 2016
Kem Syed Sirajuddin
Assalamualaikum.. Hai..

Harini saya nak abadikan kenangan majlis hari raya ni dalam blog. Sambutan hari raya di kem ni sememangnya saya ternanti-nanti. Mana taknya, programnya bukan selalu kan? Setahun pun sekali je. Lagi-lagi dalam unit ni, BAKAT pun tak kerap. So, segala aktiviti yang ada nak la juga disimpan disini sebagai kenangan.

Selasa, 2 Ogos 2016

Ogos 2016

Ogos 2016


Assalamualaikum.. Cepat betul masa berlalu kan? Dah masuk bulan kelapan (8) untuk tahun 2016 ni. Lagi 4 bulan je kita akan melabuhkan tirai untuk tahun 2016 ni.

Agak-agak banyak ke impian dan hajat kengkawan yang dah tercapai? Kalau kita ni banyak perancangan. Tapi banyak juga yang belum tercapai.