:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 2 Januari 2015

Hadiah Giveaway Pertama Blog 'Cinta Itu Indah'

assalamualaikum.. salam sejahtera..

Dengan izin Allah, hari ini saya akan kongsikan dulu hadiah GIVEAWAY pertama saya di blog ni ye. Diharapkan ianya mendapat sambutan dari kawan-kawan semua nanti..

Hadiahnya tidaklah begitu mewah.. yang penting keikhlasan kan?? hehe.. buat masa ni saya tidak mencari sponser yang ramai. cuma sorang je. bukan tidak mahu mencari sponser ramai, tetapi saya baru pertama kali adakan Giveaway ni.

Jadi biarlah saya mulakan giveaway ni dengan hadiah dari saya dulu.


hadiah ni bakal disumbangkan oleh kak TB +tenku butang 

1 x pemenang


tasbih ni bakal disumbangkan oleh saya sendiri.

3 utas tasbih untuk 3 pemenang bertuah. warnanya tidak dapat dipastikan lagi. yang ni contoh ye. 

sebenarnya saya memang dah berniat nak buat tasbih ni dan nak bagi pada kawan yang bertuah. Jadi, ni la masanya untuk saya tunaikan hajat tersebut.


hanya 2 ni saja dahulu hadiah untuk giveaway pertama saya ni.. jangan lupa join sama nanti ye..

17 ulasan:

  1. In Shaa Allah.. kza akan support mimie, semoga dipermudahkan..

    BalasPadam
  2. insyaAllah.. jika ada kesempatan saya akn join same..
    hadiah pon best..
    =)

    BalasPadam
  3. Salam tahun baru....giveaway tahun baru la ni ya? Insha Allah..

    BalasPadam
  4. wah,wah,wah..tak sabar nak tunggu GA ni..in shaa Allah IbuNoey akan join..

    BalasPadam
  5. Msti hadiah best2...moga ga mimie brjaya insyallah

    BalasPadam
  6. nanti mamamyja join eh. hehehe

    BalasPadam
  7. Insya Allah akan join nanti..

    BalasPadam
  8. Insha Allah,cik dila akn join..niat yg murni tu

    BalasPadam
  9. dah join da... support mimi...

    BalasPadam
  10. InshaAllah, akan meriahkan juga GA ni..

    BalasPadam
  11. done join . hadiah pon menarik jugak ni ..

    BalasPadam
  12. wah both are soooo chantiks <3

    BalasPadam