:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Selasa, 8 Oktober 2013

"Segmen Aku Menulis Bukan Kerna Nama".

Assalamualaikum, selamat petang..

dalam masa yang ada sikit ni, sempat juga la blogwalking jap. terjah mana yang dan je dulu.
terperasan 1 segmen ni. nampak macam menarik. then rasa macam dah lama tak join segmen kengkawan kan?


nak join sama click pada banner ye atau >> sini <<

done follow : 87 , 17468

' tujuan pertama kenapa menulis blog ni, bukanlah kerana nama semata-mata. tapi niat yang timbul masa mula mula membina blog ni sebab nak share story dengan kawan kawan yang ada.

actually, sometimes saya suka berkongsi cerita. tapi saya tak tahu cara yang terbaik. so, saya ambik pendekatan dengan memulakannya di blog.

apa yang menariknya, blog ni ibarat sebuah diari moden. tidak seperti dulu-dulu, perlu menulis di sebuah buku catatan yang peribadi. malahan diari yang ada ni boleh dikongsi secara terbuka, dan cerita yang ditulis perlulah berpada pada.

dan yang penting, setiap kenangan yang tercatat di blog adalah sebuah kenangan yang terindah & amat berharga.'



16 ulasan:

  1. yup, dan boleh dibaca oleh anak-anak jika kita telah tiada..=)

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen... mga berjaya...:-)

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen...mmg kita menulis bukan kerna nama

    BalasPadam
  4. semoga success


    http://www.noormalashahar.com.my

    BalasPadam
  5. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly, mohon follow dan bantu kami :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. Terima kasih sebab join..
    Singgah sini..
    http://annaz79.blogspot.com/2013/10/satu-hari-saja-lagi-senarai-peserta.html

    BalasPadam
  7. selamat bersegmen mimie and good luck ya..

    BalasPadam