:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Sabtu, 9 Mac 2013

SEGMEN: FARAH SYAMIMI MENCARI BLOGLIST


assalamualaikum/salam sejahtera.. 

selamat malam semua.. malam ni ter'rajin' nak menaip..nak bebel-bebel..nak join segmen.. boleh kan? tapi nak bebel-bebel tu kita slow-slow..kang ada pula yang pelik malam ni saya asik nak post entry je..hehehe


kalau nak join juga, sila-sila la merajinkan diri tekan banner tu ye.. :)

eh.. nama empunya segmen ni sama la.. cuma nama saya takde farah..then nama ayah lain..hehehe

salam kenalan ye dik.. ;)

follow blog (done)

tajuk entry (done)

banner (done)

done click.. :)

tarikh akhir : 04.04.2013 (bulan kelahiran akk tu) :)

7 ulasan:

  1. Thanks join segmen saya, boleh check link awak di sini

    http://farahsyamimi-blogger.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-farah-syamimi_3.html

    BalasPadam
  2. Waa..rajin akak join. Selamat bersegmen kak. ^___^

    BalasPadam
  3. BW dr segmen yg sama..

    http://alizazril.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    BalasPadam
  4. hye hye hye ..
    datang singgah sini dari segmen yang sama ..

    nie link blog saya .. mohon datang singgah juga ye :)

    http://fiesayangrul.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    btw done follow awak :)

    BalasPadam
  5. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

    BalasPadam