:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 22 Mac 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

assalamualaikum/salam sejahtera.. :)

entry ke-3 untuk harini.. semangat nak menaip dah datang..hehehe..

terjah blog Mak Dara yang pemes tu, terus nampak ada GA.. terus rasa nak menjoinkan diri.. bak kata orang, rezeki masing-masingkan.. mana tahu, dalam kita tak mengharap apa-apa, rezeki tu datang untuk kita..

so, tak salahkan saya nak join sama..sambil tu nak meriahkan lagi GA ni.. ^_^




segala syarat telah saya penuhi.. :)

- follow blog Bicara Mak Dara  : #3057 

- tajuk entry Malaysia's Next Top Lucky Blogger By Mak Dara

- ada banner

- antara senarai penaja ialah : Sheila SalimMs VelentinePuan GojesMaszullSeneorita BaharinHazmanakaspecies1980Nadia FahidaKeymeMamaHannyBunnySi MataTajamDayang DenoAiman AzizSuWaRa EntertainmentBetaKupuShida RasyidaHana MarooDatin TykaShima MazlanMimeMFZamani AbeNormi NiezaSaya Suka GelakCT CHEERYErayAyue JeanLynn Si Pipi MerahKesuma AngsanaKyle KeshaMohd Ridzwan.

nak tag mereka yang terpilih : Puan ZaniffDidiey & Tenku Butang a.k.a Kak Ina
awak-awak & awak semua yang terjah sini pun boleh juga join sama.. join kita ber GA.. mana tahu rezeki awak juga.. ^_^



tarikh akhir : 31 Mac 2013

37 ulasan:

  1. terima kasih Mimie kerana sudi join GA Mak Dara ini... tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yg tahu.. mungkin juga tuah menjadi milik anda... In Sya Allah... Nantikan keputusannya tak lama lagi ya..

    BalasPadam
  2. adzairdawati makdara :
    -sama-sama..insyaAllah jika ada rezekinya.. :)

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen..gud luck..
    http://meetmissza.blogspot.com

    BalasPadam
  4. Salam..diana pun join segmen yang sama..best of luck :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  5. thanx tag :)
    insyaALLAH balik nnt didiey join..
    kenyit mata ckit kat mimie..hikhik

    BalasPadam
  6. Good luck dear, singgah dari segmen yg sama.
    btw alredy follow u :)

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  7. dh folo cni dlu..

    BW dr GA yg sama:

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    Salam Ukhuwah...

    BalasPadam
  8. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  9. hai..saya singgah dari GA yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  10. Mimie... Kakak datang dari GA yang sama... All the best yang... ^_^

    BalasPadam
  11. ALL THE BEST!!!

    http://bahrain-info.blogspot.com/2013/03/saya-nak-t-shirt-blog-awak-nak.html

    BalasPadam
  12. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. Join jugak! all the best! ^^

    Singgah dan follow sini! ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. dri segmen yg sama..done follow you..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  15. Slm kenal, dari segmen yang sama.
    Follow blog anda terus.

    http://babaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  16. dari segmen yg sama

    http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  17. Dari segmen yg sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  18. segmen yg sama gak.. ^_^

    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. salam..

    Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  20. Jalan-jalan sini :)
    Dari segmen Mak Dara jugak.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  21. Assalammualaikum...

    Saya datang dari segmen yang sama, dah follow google + blog nie...if u free follow me k

    http://mselim3.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  22. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    BalasPadam
  23. good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
    http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  24. ponnn...ponnnn...ponnnnn

    Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

    http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  25. hai.nida dtg dri segmen.....
    gudluck&selamat bersegmen...

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  26. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  27. Blogwalking sini
    http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  28. salam perkenalan...sy pun join segmen Mak Dara ni... jemput singgah ya http://eryati.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_25.html

    BalasPadam
  29. Singgah dari GA yang sama :)

    http://milopurple.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  30. salam... saya pon join jugak.. slamat ya :)http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    BalasPadam
  31. Hai dear.. aida pun join GA yang sama. Hope kita sama2 bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    BalasPadam
  32. tQ kepada semuaaa yang sudi singgah sini.. done visit back ye.. =)

    BalasPadam