:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 18 Januari 2013

MY FIRST GIVEAWAY BY ECHA

assalamulaiakum.. 

ha, ter'rajin' lagi nak menaip malam ni.. bosan pula rasanya.. sebab en.tunang tak online.. T_T
so, godek-godek blog, tengok ada jemputan GA.. fikir banyak kali juga nak join hehe.. sebab? atas sebab sebab yang belum dapat dinyatakan disini..

takpelah, sebab dah dijemput, kita join je la ye.. tak baik pula kalau tak buat kan.. :)


dah follow blog echa sebelum ni..then like page : 185

tarikh akhir : 20 Februari 2013

13 ulasan:

  1. nurul aini :
    -tq dik..akk tgh bosan ni..msti kmu pun pening masuk blog akk kn..hehe

    BalasPadam
  2. wah..cntikla background blog akk..

    BalasPadam
  3. ina :
    -cantik? biasa2 je ina.. :)
    pape pun mekasih.. ;)

    BalasPadam
  4. Terima kasih sebab join kak

    Good Luck ye =)

    BalasPadam
  5. terbang dari GA yang sama..gud luck..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/my-first-giveaway-by-echa.html

    BalasPadam
  6. eymasu :
    -tQ eymasu.. :) goodluck too..

    BalasPadam
  7. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

    Hai. Dari GA yang sama. ^^

    BalasPadam
  8. salam ^_^, dari GA yang sama..

    http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

    BalasPadam
  9. dari GA yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/02/my-first-giveaway-by-echa.html

    BalasPadam
  10. datang dr segmen yang sama. sudilah follow saya balik ;)
    http://memburucintamu.blogspot.com

    BalasPadam
  11. meyra john :
    nicosikura :
    cik fie :
    sayidah napisah :

    -tima kasih semua sudi singgah sini..maaf lambat balas knjungan.. dah balas stiap knjungan & FOLLOW kembali.. :)

    BalasPadam