:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Selasa, 25 Disember 2012

NEW YEAR GIVEAWAY BY SHEERA AYA

assalamualaikum..

Selamat malam..eh jap..dah kul 12 lebih ni dah masuk pagi la kan? so, wish selamat pagi sekali la ye.. orang tido, kita bangun tido..hihihi.. punyalah ngantuk, tido awal dan dah berjaga ni tak tahu nak buat apa.. makanya jom la kita godek2 blog sampai puas.. esok cuti kan..

tengok kat blog sy di tag.. waaaa..smart tag sungguh korang kan.. ;)  sy telah kena smart tag dari reena tentang 1 GA ni.. memandangkan sangat rajin, so kita join je la ye walaupun tahu takde luck pun.. T__T






  1. done follow another pocket-story : follower 439
  2. done follow mira kawaai shop : follower 172  & fan page peng'like : 6,763
  3. ada entry bertajuk
  4. ada banner cute
  5. tag  : hanan hadila , anisa & irwan
yang lain kalau nak join sama, jom la.. kita ramai-ramai memeriahkan GA ni.. :)


setakat ni, hadiah yang dijanjikan adalah :

  1. Top referral
  2. cabutan bertuah oleh random.org x 3
  3. entry Ter'AWESOME'
  4. entry TAG TERBANYAK
  5. entry KOMEN TERBANYAK

GA ini akan berlangsung dari 24 Disember 2012 sehingga 13 Januari 2013

so, selamat ber'Giveaway' la ye kepada semua.. :)

FB ID : Di SINI

39 ulasan:

  1. wah wah wah!!! org tu update time2 cmni..hehe

    BalasPadam
  2. Be alert!Aya dah listkan semua link yg join GA aya ni. Tapi aya tak boleh lagi confirmkan yg korang adalah peserta GA ni sebab nak pastikan syarat wajib ditepati iaitu follow Blog Sponsor dan Like fanpage sponsor.

    So, kat sini aya mintak jasa baik semua untuk letak FB ID korang kat ruangan komen beserta no.rujukan/link entry kat url bawah ni. Maaf sebab tak mintak daripada awal. My mistake.

    http://www.sheeraya.my/2012/12/semakan-peserta-ga-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  3. didiey :
    -hehehe..saja update lewat mlm td didiey.. hihiih

    sheera aya :
    -ok..nti sy tgk balik ya.. :)

    hanan hadila :
    -welcome.. :)

    BalasPadam
  4. hye...
    dr GA yg same
    iema dtg singgah ^^
    meh singgah sini
    -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  5. tQ iema sudi singgah blog akk.. :)
    done visit back..

    BalasPadam
  6. jemput singgah ke senarai peserta New Year Giveaway by Sheera Aya. Boleh berblogwalking tambah kenalan. & thanks join my Ga. :)

    http://www.sheeraya.my/2012/12/senarai-peserta-new-year-giveaway-by.html

    p/s untuk komen terbanyak, aya kira termasuk komen reply owner.

    BalasPadam
  7. sheera aya :
    -tima kasih atas peringatan tu..insyaAllah, sy akn singgah blog peserta ya.. :)

    BalasPadam
  8. salam
    singgah + follow
    gud luck :)

    BalasPadam
  9. good luck thanks sbb walking kat blog saya! :)

    BalasPadam
  10. 1Derful :
    -tQ.. welcome kmbali.. ^_^

    BalasPadam
  11. boss kucing :
    -tQ..gudluck too.. =)

    BalasPadam
  12. gud luck jugak..hehe..dari segmen yang sama..(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  13. from the same segmen! thanks for visit ^^

    http://leashizuka00.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  14. cik leaa :
    -tQ cik leaa sudi luang masa singgah sini.. :)

    BalasPadam
  15. akk~ ^^ Lissa datang balas kunjungan., hehe good luck akk., ^^

    BalasPadam
  16. melissa :
    -tQ dik sudi luang masa singgah sini jap..hehe..goodluck too.. ^_^

    BalasPadam
  17. Kunjungan Semula

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  18. fatin hazwani :
    -tengkiu.. :)

    fara tasya :
    -tengkiu..eh, salah letak link ye.. :)

    BalasPadam
  19. assalam,,hi!.^^
    huhu,,knjungan balik...
    thanks singgah Entry Sha...
    ^^

    BalasPadam
  20. miss sha :
    -wslm.. :)
    welcome..knjung mengunjung amln mulia..hihihi

    BalasPadam
  21. singgah dr GA y sama ^^
    jemput singgah jugak yer ^^

    http://aichrah.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  22. fara singgah sini dr GA yg same .
    gud luck ! =D

    http://daxkechixsonly.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  23. salam ~
    dri GA yg sama ~
    http://anith-amalina.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html
    done follow ~ follow balik k ;))

    BalasPadam
  24. dri GA sama. memblas kunjungan ^^v

    BalasPadam
  25. hanan nak jadi salah sorang pengomen di sinii ;)

    BalasPadam
  26. Salam :) dari GA yang sama ^^ gudluck !

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  27. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-sheera-aya.html

    BalasPadam
  28. Cik Aichrah :
    -done visit back.. :)

    BalasPadam
  29. fara tyqa :
    -done visit back ya.. :)

    BalasPadam
  30. Anith Amalina :
    -done visit back.. ^_^

    BalasPadam
  31. Abby :
    -thank's ya abby sudi singgah sini.. :)

    BalasPadam
  32. HananHadila :
    -boleh aje syg..komen la bnyak2 ye.. :)

    BalasPadam
  33. hai akak :D goodluck jugak tau :*

    BalasPadam