:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Khamis, 15 November 2012

GIVEAWAY : HARAPAN SAYA . . .

assalamualaikum..

kebosanan dah melanda diriku ini..adoi, cuti-cuti macam ni boleh pula datang mood bosan.. nak mengarang cerita panjang-panjang pun rasa tak seronok..
seteresss dibuatnya..

makanya dengan ini, kita jalan-jalan la singgah blog kawan-kawan..mana segmen yang belum join, gediks la join..
#sabar ye empunya2 segmen. ni je yang mampu sy buat#

nampak ada segmen baru.. nak join sama ke? ha, meh la tengok syaratnya kat sini.. malas nak bebel panjang-panjang.. :)


Kena bagitahu apa harapan kita. 

ok la, meh akk bgtahu sikit apa harapan akk dalam dunia berblogging ni ya. harapan akk, akk harap akk dapat menjadi seorang penulis yang baik walaupun bukanlah seorang yang terhebat & terkenal. *kalau terkenal & terhebat itu suatu hari nanti, ia adalah bonus*.
Dapat mengenali blogger2 yang lain disamping bertukar pendapat & cerita.

akk hrap, kawan-kawan yang lain berkawan dgn akk kerana hasil penulisan dan bukan hanya kerana kecantikan *perasan* menambahkan follower semata-mata.. :)

sekian.. :)



7 ulasan:

  1. wah!!!moga harapan tu tercapai ok :)

    BalasPadam
  2. tima kasih didiey..moga2 dapat la capai harapan tu.. eh didiey..meh la join sekali..nak tahu juga apa harapan didiey.. :)

    BalasPadam
  3. harapan jue banyak sangat la..hihikk

    BalasPadam
  4. hik3..yang banyak tu perlu dikongsi..
    moga ia menjadi kekuatan untuk kita mencapai matlamat tu..

    eh, jue dah join ke? kalau blum meh la.. :)

    BalasPadam