:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Selasa, 20 November 2012

1ST SEGMEN : JOM JADI FOLLOWER SAYA BY ARRIEN AMANI

assalamualaikum..

Okeh!..kerja kat pejabat dah settle buat masa ni..tak tahu dari ceruk mana lagi nak cari kerja apa yang nak dibuat.
Maka, dengan ini, dan dengan terlebih rajin, nak join mana-mana segmen/GA/contest yang ada..
Bukan sebab nak glamer ye..tapi niat nak sOkong.. :P

Kali ni nak join segmen dari arrien amani.. eh betul ke namanya ni..tak kenal lagi ni..
pape pun salam kenalan ye buat empunya segmen.. :)

korang nak join juga? ha, meh la tengok syaratnya kat sini..

cantiknya banner dia.. :)

Jumlah Follower terkini :-

jOm jadi kawan saya.. :)

Kena tag? alamak, tak tahu nak tag sapa..yang pasti nak jemput mereka-mereka yang singgah sini, mai la join sekali.. 
:)

10 ulasan:

  1. selamat bersegmen...
    wah..syok la, keja dah hbis. akak ni sampai tak cukup masa nak buat keja (",)

    BalasPadam
  2. mazliza :
    -tQ kak..tak syok pun keje dah habis..borriingg..meh hntar sikit keje akk..hehe

    pinkummi:
    -tQ sis.. :)

    BalasPadam
  3. salam.. senarai peserta segmen arrien telah diupdate.. jom visit them n follow ky :)thankz join this segmen yea ^^

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-1st-segmen-jom-jadi.html

    BalasPadam
  4. salam..dari segment yang same..^^

    Done follow You..^^

    http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-sy-by.html

    BalasPadam
  5. arrien amani :
    -tQ sudi singgah sini kmbali..insyaAllah akn follow peserta yng lain ya.. :)

    secret of us ;
    -tQ sudi singgah sini..done visit your blog back.. :)

    BalasPadam
  6. ehh dah follow sini la :)

    Jom join segmen wan pulak :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

    BalasPadam
  7. irwan :
    -nanti kita join segmen awk ni tau.. :)
    tQ sebab invite kita..hehe

    BalasPadam
  8. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 2 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    BalasPadam
  9. nurain :
    -tQ for invite,,insyaAllah, klau smpat akk join ye.. :)

    BalasPadam