:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 30 November 2012

1ST SEGMEN : JOM FOLLOW SAMPAI PENING by IRWAN

assalamualaikum..

Segmen lagi..selagi boleh pulun, sy pulun la ye.. dalam masa yang sama ni, chat skype ngan en.tunang..ahaha..layan je la..

kalau tak silap, segmen ni di jemput sendiri oleh empunya segmen..kelasss kau cik mimie..macam ViP..ahaha..

tQ ye irwan sebab jemput join segmen awak..nasib lambat lagi date line nya..hehe
kalau awak dan awak nak join sama, meh la tengok syaratnya kat sini.. :)


huhu..join segmen bukan sampai pening..tapi boleh sampai ke bulan.. :P
hehehe

jumlah follower saya yang setia :

309 orang.. :)

alamak, sy tak tahu nak tag sapa..sebab kawan-kawan pun dah join sama..tapi kalau ada kawan-kawan baru yang belum join, sy nak ajak la join sama.. :)

*empunya segmen, sorry ye kalau nampak simple sangat..sebab sy buat 2 kje dalam masa yang sama..hihihi *

tarikh tutup : 12 Disember 2012

5 ulasan:

  1. thanks mimi..ur link update :)

    http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/list-peserta-my-1st-segmen-jom-follow.html



    BalasPadam
  2. selamat bersegmen... ^_^ sempat lagi nih kalau nak join... esoklah...esok hari bersegmen.... heee...

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen ye kak.. ^_^

    BalasPadam
  4. cik zaniff :
    -tQ eja..meh join sama.. :)

    irwan alessa :
    -welcome..nti slow2 sy BW tau.. :)

    farah :
    -tQ faea..eh, sempat2..jgn risau..hehe

    cik que :
    -tQ dik..meh join sama.. :)

    BalasPadam