:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Jumaat, 2 November 2012

SEGMEN : TINGKATKAN FOLLOWER & ERATKAN SILATURRAHIM

assalamualaikum..

selamat pagi..cadangannya pagi ni nak buat 1segmen la..boleh tak? ada sapa-sapa nak join? 
segmen ni sempena target pertama sy dah terlaksana & harini ni genap 9mOnth menjadi tunangan orang.. *abaikan macam xde kaitan je ngan tempoh tunang itu*
;-)

segmen kali ni simple je..


syarat-syaratnya :

1. Copy & Paste banner comel ni & tempek kat blog korang..
2. Buat tajuk entry SEGMEN : TINGKATKAN FOLLOWER & ERATKAN SILATURRAHIM
3. Letakkan link enrty korang kat kotak komen.
4. Prinsreen jumlah follower korang untuk tengok berapa peningkatan.. 

5. kalau suka menjadi kawan sy, boleh la juga add yang follower.. (tiada paksaan)

6. Tarikh penyertaan setakat ni bermula pada harini

22 Oktober 2012 ----> 02 November 2012

7. Nanti saya akan link kan blog2 yang sertai & bolehkan korang2 singgah blog kawan2 lain ye.. :)


ok..tu je syarat-syaratnya..senang tak? ke macam menyusahkan? maklumlah, kan tak lama lagi dah nak raya haji kan..sambil berblog tu boleh lah kita eratkan silaturrahim.. :)

jom pakat ramai-ramai join sama.. :)

* if ada apa-apa problem, bolehlah tinggalkan komen anda ye*.. :)

Selamat Bersegmen.. 

26 ulasan:

  1. bz smpai tak smpt join segmen .. huhu

    BalasPadam
  2. xpe..if ada masa nti join la ye klau sudi..

    BalasPadam
  3. Ok join!

    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/tingkatkan-follower-eratkan-silaturrahim.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen dan menambah follower =)

    p/s: sekolah kat ipoh kat smk raja permaisuri bainun =)

    BalasPadam
  5. didiey dah join..hehe
    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/segmen-tingakatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  6. join

    http://elymirsada.blogspot.com/2012/10/segmen-tingakatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  7. hyee!!saya nak join sebab nak followers..dan nak potong kawan saya..hahahah

    http://sehahlifes.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  8. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  9. bob join sekaki ek...
    harap harap boleh join la..
    hahahaha..
    tapi bob da wat da la..
    bob join senyap senyap tau..
    jangan bagitau orang laen ek..
    hahaha

    http://ceritaakudevilboy92.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  10. afraa join :')

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  11. http://belaianjiwa30.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  12. kalau sempat akan join juge

    BalasPadam
  13. NoEn : meh la join..mungkin tempoh akan dilanjutkan lagi.. :)

    BalasPadam
  14. cikmisi datang join ! =)

    http://www.coretancikmisi.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  15. saya pun dah join..!

    http://thesweetsoureverlife.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  16. http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tingkatkan-follower-eratkan.html

    BalasPadam
  17. salam muslim. qilaa join ye (:

    http://woahfantasticbaby.blogspot.com/2012/10/lama-dah-qilaa-tak-join-giveaway-and.html

    BalasPadam
  18. pink ummi : tQ sis.. :)

    bui junaidi : tersangat rajin sis.. :)

    BalasPadam
  19. eh???baru perasan yg segmen nie tamat esok :)

    ada senarai peserta x??ke didiey yg xnmpk?

    BalasPadam
  20. ha'ah..klau ikutkan esok la tamatnya..tak tahu la nak lanjutkan tarikh ke x..mcm xde respon je..xrmai nk join..ingt nk tmbh lg kwan2..

    eh, kta dh bg link nya kat didiey ye.. :)

    BalasPadam
  21. kalau nk lanjutkan,cuba mimie promote...setiap kali mimie pegi komen kat blog kwn2,ajak dioerg join skali..tinggalkan link segmen nie :)

    BalasPadam
  22. dh buat mcm tu dh..tp blum ada smbutan..tp xpe..ni kan permulaan..insyaAllah, next time boleh cuba lg kan.. :)

    BalasPadam