:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Shoplinks

Isnin, 15 Oktober 2012

Segmen : Tambah Follower Banyak-Banyak!!

assalamualaikum..

salam pagi isnin.. pagi ni jumpa lagi segmen.. ok, kita join aje la ye..
=)

syarat-syarat boleh tengok kat sini..


dan jumlah follower i yang terkini baru ..
v
v
v
v
v
v
v
v

 73 kawan-kawan yang cute..  ;-)

59 ulasan:

  1. TQ join this segmen..
    Ajak kawan-kawan lain utk join sama ye..
    dan jgn lupa utk blogwalking blogger lain jugak!..

    BalasPadam
  2. Yuliana : wlcome..
    ok..akan blas kunjgan yng lain.. ;)

    BalasPadam
  3. segmen sama ... follow u 76 ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  4. Yana Aina : dah balas knjungan ke blog awk ye.. =)

    BalasPadam
  5. blogwalking~~

    selamat berkenalan, my sista

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  6. aini : salam kenalan juga ye.. =)

    BalasPadam
  7. done follow awk
    http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  8. cake lover : done follow too.. =)
    sy dh blas kunjungan.. :)

    BalasPadam
  9. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  10. drik segmen yg sama.

    done following u
    do follow me back kalau suka :D

    thanks:)

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    BalasPadam
  11. drik segmen yg sama.

    done following u
    do follow me back kalau suka :D

    thanks:)

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    BalasPadam
  12. Eyzad : done follow back your blog..hehe.. =)

    Dynnabbg93 : akk dh blas kunjung ye blog adk ye.. :)

    BalasPadam
  13. hai sy bw kat sini. dari sgemen sama ^^
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  14. Emas Putih : tQ..sy dh blas kunjungan awk ye..nti singgah la selalu klau sudi.. :)

    BalasPadam
  15. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  16. Fendy : done follow ye..dah kunjung kmbali.. :) tQ juga singgah sini.. :)

    BalasPadam
  17. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  18. eh??join jugak??hehe...sy pown join...dah lama kita follow mengfollow kan?? :)

    BalasPadam
  19. didiey : eh, kita dah follow mengfollow dah sejak kita join segmen awk haritu..hehehe.. :)

    BalasPadam
  20. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  21. dh folow ..hit me back ^_^ http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  22. wany & damiya : akk dah blas kunjungan ye..tQ sudi singgah sini..klau rajin meh la singgah selalu.. :)

    BalasPadam
  23. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  24. hai kak :) saie dri segmen yg sama :)
    done follow blog akak,hope akan follow saie jugak:)

    http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  25. E'raz : tQ jgk sudi singgah sini kmbali.. :)

    Asha : akk dah follow balik ye.. :)
    tQ sudi singgah sini..singgah la selalu ye.. :)

    BalasPadam
  26. Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  27. Yanie : akk dh dtng blog yanie ye.. :)
    tQ sudi singgah sini.. :)

    BalasPadam
  28. assalamualaikum..
    done follow dr segmen yg same..
    hit me back k

    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  29. tQ eyza.. blas kunjungan eyza ya.. :)

    BalasPadam
  30. hye pretty..cute nye die :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  31. ell lina : tQ..x cute mna pun..awk lg cntik.. :)
    dah follow u bck ye..tQ sudi singgah sini.. :)

    BalasPadam
  32. done (:
    http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  33. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  34. saya disini : sy dh follow balik ya.. :)
    tQ sudi singgah sini..

    BalasPadam
  35. jdr segmen yg sama :)

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  36. afasz : tQ sudi singgah sini.. :)

    BalasPadam
  37. hai naz dair segmen yg sama.. follow sini.. jemput ke blog naz ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  38. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    BalasPadam
  39. insyaAllah..moga2 bergnda2 dapat kawan dr sini.. hehe

    BalasPadam
  40. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    BalasPadam
  41. diera : balas kunjungan.. :)
    tQ sudi singgah sini ya..

    BalasPadam
  42. Assalam,

    Saya dari segmen yang sama!^^. Follow back belog saya ya!

    BalasPadam
  43. Sue Lynnda : done follow + balas kunjungan..tQ ya sudi singgah sini.. :)

    BalasPadam
  44. salam perkenalan....
    singgah n follow sini dr segmen yg sama...
    jan lupe singgah blog sy pulak....

    BalasPadam
  45. Haryati : salam perkenalan juga.. :)
    done follow your blog..tQ ya sudi singgah sini.. :)

    BalasPadam
  46. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen cik yuyu.Happy blogging dear :)

    BalasPadam
  47. nur fahz :
    -w'salam..done visit & follow back.. :)

    BalasPadam
  48. Dari segmen yg sama! Dah follow awak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  49. syuee fauzan :
    -done follow & visit back.. hihihi

    BalasPadam
  50. Join the tribe ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  51. shuhaida subri :
    -done follow & visit.. :D

    BalasPadam
  52. sy datang lagi kak mimie

    jom upkan follower... cik emma dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis cik emma :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam
  53. emma michiyo :
    -tQ emma sudi singgah sini lagi.. :)

    BalasPadam
  54. datang follow dan singgah...:-)
    selamat berkenalan..

    BalasPadam
  55. alya balqis :
    -tQ sudi singgah sini..salam kenalan juga.. :)

    BalasPadam
  56. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    BalasPadam