:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Khamis, 4 April 2013

Untuk Menjadi ISTERI Solehah . . .

assalamualaikum dan salam sejahtera..

masih lagi mood  stress.. ditambah pula dengan panggilan tak henti2.. sob..sob..sob.. en.tunang..pliss online.. :(

so, harini untuk blog masih slow perjalanannya.. sabar ye kawan-kawan. segmen sy yang dah expired pun masih tak ber-update lagi.. :'(

niat nak share ni.. hehehe


pesanan buat diri SENDIRI juga.. mana la tahu, kita ni kadang lalai juga.. walaupun saya bukanlah seorang yang solehah, alhmdulillah cuba berubah ke arah tu.. nasib dah tak menggila FB.. hik hik hik.. nasib tak buka akaun twitter.. 

cuma blog je..hehehe.. xpe, yang penting nanti makan, minum pakai, layanan untuk suami terjaga.. ahaaaks!.. :D

6 ulasan:

  1. betul2...bagus pesanan ni...nak bersocial networking boleh...tapi biarlah ada masanya yang sesuai ye tak...

    sayang, janganler stress2 sangat...i'm here for you even tak sama dengan en tunang... hu hu hu...

    BalasPadam
  2. farah waheda :
    -yup..betul tu sis.. buat sesuatu tu biar bertepatan dgn masa.. :)

    hehehe..stress sebab xleh nak BW umh sis jgk.. :p
    kalau ngn an.tunang pun kdng stress..ahaha..sebab dia pun ada kje..

    BalasPadam
  3. mimie ni memang wajib kawin da ni.. sedia sgt dh hihi.. smg dipermudhakan :)

    BalasPadam
  4. mahirah hanania :
    -hahaha.. sedia ke..dup dap2 ni..insyaAllah.. :)

    BalasPadam
  5. cak kebung.. kebung2.. cak kebung2.. (bunyi kompang)

    BalasPadam
  6. tenku butang ;
    -amboi kak..sapa kawin tu.. =)

    BalasPadam

::Tabung Makan Miaww::