:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Sabtu, 3 November 2012

Blog SEPET dalam paper harini!

assalamualaikum..

morning semua.. dah bangun ke kawan-kawan yang lain nih??.. haipp, anak dara sekelian, bangun awal ye..baru nampak comel.. ;-)

eh, blog sepet masuk paper laa..sapa yang suka baca blog dia cepat pegi beli paper Utusan cepat..kalau dah habis, pinjam la kat acik sebelah umah ye.. hehe


before ni pernah la baca kisah cik hana @ sepet ni dia kata nak masuk paper utusan hari sabtu ni kan..ni saja la sy tempek juga kat blog sendiri.. pastu nampak abah kuar, dengan harapan abah beli paper..selalu abah kalau kuar mesti beli paper utusan.. oh..selamat..hihi..

actually sy suka baca kisah dorang 3 beradik ni.. mula2 tu baca blog kkak dia yang nama zaimah tu..funny je baca blog akk dia..suweet je..pastu baru la tahu kisah blog kakak dia yang ceera tu..still follow sampai sekarang..



dan sekarang, blog sepet ni boleh dikatakan setiap kali on laptop je, sy mesti on blog dia juga..tp sy ni lebih kepada silent reader dia je.. *malu* ... minggu lepas blog irine nadia masuk paper.. waa..bestnya..

tadi sembang dengan mak pasal blog sepet..pum pang pum pang la pasal blog dia kan..last-last mak siap cakap, ko pun berblog juga ke..pastu sy *yang comel* cakap la, ada juga akak berblog..tapi tak la hebat macam blog sepet ni..hehe..

amboi mak..siap bagi galakkan lagi akak berblog ye..alhamdulillah..
*eh mak, mak tahu ke blog tu apa??*
ahaaaks!.. :P

15 ulasan:

  1. cambest je leh masuk paper ni..leh jadi retis sekejap

    BalasPadam
  2. tu la..cam best je..tingin juga..hehehe..agak2 ada harapan tak? ahaaha

    BalasPadam
  3. hihihi..xmau la msok paper..nnti pames plak..hihi..:p

    [pada hal xlayak pn]..hahaha

    BalasPadam
  4. hihihi..eceh..yeke xmau..bukan ayat sepatutnya macam ni ke..
    "tingin nak masuk paper, tp rasa diri mcm xlayak"
    hehe..actually tu kata hati sy sendiri la..rasa tingin, tp layak ke ko wahai cik mimie..hehehe

    BalasPadam
  5. hehe..blog cik mimie kita nie ble plak nk masuk paper???

    BalasPadam
  6. irine nadia memang selalu masok majalah...same dengan abg die aizul..dowg memang top..meltop...kebabommmmmm lahhh..ape2 pon nak terjah blog sepet jugak lah

    BalasPadam
  7. didiey : erk? layak kah? ahaha..ada repoter mana2 nak interbiu sy??hihihi

    cik azlyzah : actually dulu xpndai sngt dalam dunia blog2 ni..so, blogger2 terkenal pun mcm xtahu sngt..now baru tahu sume2 ni.. :)

    BalasPadam
  8. wah...bestnya
    lepas ni mesti ramai orang kenal kan (",)

    BalasPadam
  9. mazliza : sis, blog sepet ni dh memang ramai orang kenal..tgk la follower dia..hebatkan..moga2 akan terkenal lg.. :)

    harap2 boleh jejak mcm dia.. :)

    BalasPadam
  10. Blogger pun dah boleh glamer cam retis kan.. kalu gitu maybe sy ni baru sama ranking ngan pelakon tambahan yg lalu lalang kat lokasi...bila la agaknya nak jd heroin..hihi

    BalasPadam
  11. dikbi : tu la..kalah retis kan..hehe..pelakon tambahan? sy ni agknya baru2 nak mencuba tuk jadi pelakon kut..hehe
    insyaAllah, klau ada rezki boleh jadi heroin..hihihi

    ayu : bestkan..klau ada rezki kita, mungkin boleh la jd camni.. :)

    BalasPadam
  12. sama la.rin pun dok bca blog drg adik beradik.blog drg bestt kan.tpi xpena cmmnt pun.jadik silent reader je =)

    BalasPadam
  13. sepet mcm berisi dlm utusan
    padahal hakikatnya beliau cekeding je pun
    ngeee~

    BalasPadam
  14. rin saharina : sy ada jgk komen2, tp yolah, orng xpemes kan..hehe..xde nya cik sepet tu kisah..hehe

    farra : tu la, tgk dia selim melim je kan..kuasa kamera kut..hehe

    BalasPadam

::Tabung Makan Miaww::