:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Khamis, 24 April 2014

Cool Blog

Assalamualaikum & selamat tengahari semua.

dulu masa duk kat ipoh, paling tidak seminggu sekali mesti nak beli. sekarang ni, pantang keluar ke pasaraya depan ni, balik mesti la nak, nak, nak dia..

kalau seminggu tu 2kali ke sana, makanya 2 kali la beli. kalau 3 kali, makanya 3kali la membelinya..

paling hebat, en.suami pun dah berjangkit sama dok layan cool blog ni. saya kalau xde mood, sekali en.suami cakap nanti nak pergi pasaraya TF, tak semena-mena la mood ok.. tergedik-gedik bayangkan cool blog ni.. bila dah dapat tu, legaaaaaaaa nya tuhan aje laaaa yang tahu. kemaruk!!

aduhai.. penangan baby dalam perut ke apa, tak tahu laa.. nasib la en.suami x sekat keinginan. sebab dia paham, peel nya camni la kan kalau orang pregnant. sampai dia pun terikut sama.. hehe

setakat ni perisa yang boleh masuk tekak adalah chocolate.. hat lain x berapa.. aduhai.. terbayang-bayang dah ni.. T__T


::Tabung Makan Miaww::