:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Isnin, 18 Julai 2016

Review : Sabun Nurraysa

Review : Sabun Nurraysa

Assalamualaikum.. Hai!.. Harini saya nak share sikit kiranya review la tentang 1 produk ni. Produk Nurraysa. Lebih kurang 3bulan saya telah menggunakan produk nurraysa ni. Terutamanya 'Collagen Soap' nya. 

Saya terpaksa mencari 1 produk yang boleh dikatakan tiada bahan kimia yang boleh merosakkan muka. Sebab kulit muka saya ni kategori sensitif. Kalau tersalah pakai produk, memang boleh rosak. Ditumbuhi jerawat, naik merah merah, kulit menipis, tu yang saya pernah alami la.

Bila diperkenalkan dengan produk nurraysa ni, mula-mula saya memang agak kurang yakin jugalah. Maklumlah, dah pelbagai produk saya cuba. Dulu saya sangat serasi dengan produk Olay. Atas sebab tertentu, saya terpaksa tinggalkannya. Saya pernah mencuba 3 produk lain, malangnya muka bertambah teruk.

Raya Tahun 2016

Raya Tahun 2016 


Assalamualaikum.. Hai.. Tahun ni sama je seperti tahun lepas dan tahun lepas juga. Raya pertama di melaka. Rumah mil dulu. (Bila la agaknya dapat merasa raya pertama dengan mak sendiri dulu kan)




Bila raya pertama di melaka dulu, mak dengan sedara mara lain mesti datang jenguk kami kat melaka. Rindunya dengan mak tu, Allah je yang tahu perasaan tu. Yela, setahun tu bape kali je dapat jumpa mak kan. Berbanding balik umah mil. 

Isnin, 4 Julai 2016

Dugaannya..

Dugaannya

Assalamualaikum.. Hi!..

Saat-saat lebaran makin tiba, Allah beri sedikit ujian buat diri ini.. Selalunya dugaan macam ni hadir selepas raya. Tapi kita kena sebelum raya. Nak buat macam mana kan.. Dah tertulis..






Jumaat, 1 Julai 2016

Handbag Raya Tajaan ZALORA!

Handbag Raya Tajaan ZALORA!  

Assalamualaikum.. Hi..  Lamanya tak jenguk blog kesayangan ni.. Seminggu 2 ni bizi sangat. Terpaksa abaikan blog ni demi tuntutan kerja yang lain. 

Harini just nak sembang-sembang kosong je la eh.. Ntah ada yang menyinggah baca ke idok agaknya.. ke update sebab syok sendiri je..

Baru-baru ni, i dapat handbag raya dari ZALORA.. Woooowww sangat bunyiknya tu kan..