:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Khamis, 30 April 2015

Korang!!! Jom Join WHOHAA!!

WHOHAA kembali mengganas!!

Assalamualaikum.. hai semua..

Korang!!!.. jangan tak tahu ye. WHOHAA nak bagi point lagi bila korang log in akaun korang. Tak percaya?? Cuba baca msg ni. Rugi okeh kalau korang tak join sama. Nak tahu sebab apa saya kata rugi??

Ahad, 29 Mac 2015

CPUV Merundum

Assalamualaikum.. Hai.. 

Sejak ada zahra, mood nak berblog habis kelaut. Tu tak boleh kata apa la kan. Nak nak pula kalau nak update kena buka laptop. Kalau dah ngadap laptop, confirm la ambik masa. Anak lagi penting untuk diutamakan,kan..

Kalau kat ipoh atau kat umah mil boleh lagi la update pakai fon sebab ada wifi.. Haiii la masa.. Bila la dapat balik ipoh. Boleh la nanti update laju laju. Zahra kasi opah jaga.... Kekekeke..




::Tabung Makan Miaww::