Rabu, 2 September 2015

Wordless Wednesday : Takde Air!

Assalammualaikum.. Hai readers..


CARA CARA NAK HANDLE LELAKI TAK GUNA DI MALAYSIA??

Assalammualaikum.. Hai readers tersayang..

Dah lama tak update pasal nuffnng kan.. Sejak update blog by fon ni, rasa terhad apa yang nak ditaip. Harini just nak share pasal cpuv kat nuffnang je..

Sekarang ni dah x meriah macam dulu.. Sedihnya la hai.. Takpelah.. Rezeki dari nuffnang macam susah je nak membiak sekarang ni.. Blog berUpdate je.. Blogwalking ada je.. Takpelah.. Kalau gitu, kita sentap la dengan nuffnang ni sikit..


Mesti nuffnang sedih ni kan kita tak buat entry pasal nuffnang kan.. Jadi harini meh kita buat entry tuk nuffnang ye..

Haritu masa check akaun nuffnang, terjumpa pula keyword ni.. Kelakar pun ada..


CARA CARA NAK HANDLE LELAKI TAK GUNA DI MALAYSIA??

Amboii carian.. Haha.. Ni mesti kes mara boipen ni kan? Pastu cari cara nak selesaikan isu tu, tersangkut kat blog kita ni.. Hehehe..

Buat si pencari penyelesaian masalah ni, dah settle belum masalah awak ni??? :p

Ohh.. Ya.. Haritu ada hantar tiket kat nuffnang.. Nanti kita share apa yang dihantar tu ye.. :-)

Selasa, 1 September 2015

Hai SEPTEMBER!!

Assalammualaikum.. Hai readers..



Cepatnya masa berlalu.. kan..
Harini bermula la hari pertama untuk bulan september..

Bulan september tahun lepas menunggu saat kelahiran zahra..
Bulan september tahun ni zahra bakal genap setahun..

Ya Allah..
Cepat sungguh anak syurga ini makin membesar..
Rasa macam masih teringat ingat saat berpantang.. Berjaga malam..
Rindunyaa..

Ada rezeki lebih tahun ni zahra sambut besday sekali dengan ddy la ye..
Lahir bulan yang sama.. Moga diizinkan hendaknya..

Amen..

Bulan ni juga penuh dengan segala perancangan..
Ya Allah.. Permudahkanlah segala urusan untukku mencari rezeki..
Permudahkanlah segala perancangan baik yang telah diaturkan..

Amen..


#RinduDenganKeluargaDiIpoh

Isnin, 31 Ogos 2015

Jemput Cuci Mata Dan Bershopping Online :)

Assalammualaikum.. Hai semua readers..

Actually just nak inform ehh ke promote eh.. Alaa, xkisah la mana mana la kan, cuma nak bagitahu kat kawan kawan, saya ada join jadi dropship tuk pakaian.. If kawan kawan berminat nak order, boleh la PM kita di FB ye.. Kalau kawan kawan bukan friend kita, add la kita ye.. Search ''Syamimi Saad''.. ;)








Ni antaranya la.. Ada lagi tau.. Nanti terjah la fb kita ye.. In shaa Allah.. Harga mampu milik plus diskaun saya bagi ye.. ;)

Salam Kemerdekaan!

Assalammualaikum.. Hai readers.

Pagi ni bersiaran awal pagi.. Syukur Alhamdulillah.. Kita semua dapat sambut kemerdekaan dalam suasana yang aman.

Salam kemerdekaan buat semua warga malaysia.. :)


Tidak lupa juga, buat mereka yang lahir pada hari penuh bersejarah ini, jadilah insan yang berguna buat negara tercinta.

::Tabung Makan Miaww::