:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Isnin, 29 Februari 2016

Cara Tambah Duit Dengan Survey Internet

Assalamualaikum.. Hai kesayangan semua..

Zaman sekarang ni nampaknya Nilai wang ringgit sangat sangat pentingkan? ditambah pula dengan nilai GST yang sering disebut sebut. Bagi surirumah seperti saya juga pastinya terasa sesuatu bebanan kan, nak-nak bila ada keinginan yang ingin dimiliki, tapi tak tercapai.

Jadi, kita kita lakukan sesuatu dengan cara yang bijak! Meh saya nak promote sikit cara yang boleh kita lakukan untuk mempunyai pendapatan sendiri. jangan risau, ianya bukan dengan cara yang salah ye. tidak pun. Cuba kena rajin je. kalau tak rajin, memang tak kan berjaya. :)

Antaranya ialah :



8share ni korang kena rajin la share iklan ataupun siapa yang rajin buat entry di blog tu, boleh la buat entrynya.. :) 
boleh juga share ni twitter, facebook, google+ atau mana mana yang korang yakin untuk share..

kalau nak daftar, klik je pada banner tu ye.. ikut je stepnya.. sangatlah mudah.. :)

Ahad, 7 Februari 2016

Update Sepintas Lalu..

Update



Assalammualaikum.. Hai readers & bloggers..

Selamat bercuti buat semua.. Saja testing update blog ni. Nak tahu ada ke yang tengah baca blog cuti-cuti ni.

Khamis, 4 Februari 2016

Awak Nak Makan Apa??

Betul ke tandas kat malaysia ni paling teruk??

Assalamualaikum.. Hai readers..

Ni kisahnya hari jumaat kelmarin.. Anak dara ni sekarang kalau mood baik, time mamanya masak, dia pun akan ikut masak. Selalu dok susun besen. Kali ni dia minta kuali yang tergantung. Yang tergantung tu hat besar, mujur kuali kecik ni tak guna..



Rabu, 3 Februari 2016

Risiko Virus Zika Terhadap Ibu Mengandung. Sangat Bahaya!

Hari ini nama virus Zika tiba-tiba menjadi sangat popular. Ia telah menimbulkan kebimbangan dalam kalangan masyarakat apatah lagi ia dikatakan penyebab bayi yang dilahirkan berkepala kecil seperti yang berlaku di Brazil.

Fahami beberapa fakta tentang virus Zika ini supaya anda lebih berwaspada dan mengambil langkah berjaga-jaga terutama wanita mengandung.



Betina Baru??

Assalamualaikum.. Hai readers..


Alahai..