:: Sahabat Setia Blog Cinta Itu Indah ::

Isnin, 9 Mei 2016

PEMENANG GIVEAWAY SPECIAL APRIL SYAMIMI BERSAMA SPONSER

Assalamualaikum..




Tiba masanya saya umumkan pemenang yang bertuah tu ye.. Pemilihan tanpa pilih kasih. Saya gunakan khidmat random. Boleh semak siapa yang terpilih. Tempoh tuntutan adalah 03 mei sehingga 09 mei 2016 sahaja!.. Lewat, saya cabut undi yang lain ye.. :)


tudung/shawl daripada saya (syamimi saad)


Preloved Novel dari kathy r'bain DITUNTUT


Novel dari kathy r'bain


Ahad, 1 Mei 2016

Statistik Catatan Sepanjang Masa

Assalamualaikum.. Hai readers..


Bila berblog ni, perkara yang paling best mestinya la kita suka kalau orang suka baca entry-entry yang diterbitkan, kan? Tak kira la kisah apa pun, mesti kita nak, hasil penulisan kita tu orang suka. Tak pun perkongsian kita tu orang sentiasa cari..

Tergerak hati pula harini nak tengok statistik blog ni. Apa agaknya bahan carian yang orang sentiasa cari sepanjang masa, sepanjang tahun. Nampak gaya entry Resepi Sambal Ikan Bilis Kering ni menjuarai. Tak sangka pula saya, sekadar share resepi ni, oleh dapat view sebanyak ni.. Nampaknya perkongsian resepi ni amat besar manfaatnya kepada orang lain. :)

In shaa Allah, saya akan cuba kongsikan lebih banyak entry yang mungkin orang akan search. Yang mungkin dapat membantu kan.. Tapi tak janjilah kan.. Hehehe.. 

Mekasih yaaa pada yang support blog saya.. :)

Selamat Hari Pekerja | Happy Labor Day


Assalamualaikum.. Selamat Pagi..

Selamat hari pekerja!.. Happy Labor Day! Buat semua para pekerja, tak kira dimana jua kedudukan anda. Selamat bercuti kepada yang bercuti. Semoga cuti yang bermanfaat ini dapat diluangkan sepenuhnya bersama keluarga tercinta. :)



Nota : Para isteri takde istilah hari bercuti. Hari-hari tetap juga kena bertugas dengan penuh kasih sayang buat keluarga tercinta. ^_^

Senarai Peserta Giveaway Special April Syamimi bersama Sponser

Assalamualaikum.. 

GIVEAWAY TAMAT.

Hai readers & blogger yang sudi join giveaway special april yang saya anjurkan bersama sponser selama 2 minggu ni. Okay, harini saya keluarkan dulu list peserta ya.. Boleh semak dulu. Para sponser pun boleh semak juga untuk kepastian. Sama ada peserta ikut arahan ke tidak.. Sikit masa lagi akan keluar senarai pemenang. So, tunggu ya..:)



1. http://adna2029.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

2. http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

3. http://produkkecantikkanmg.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

4. http://adrianaawing25.blogspot.my/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

5. http://www.kennymerligal.com/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

6. http://bidadarisado.blogspot.com/2016/04/giveaway-special-april-syamimi-bersama.html

Sabtu, 30 April 2016

Giveaway Special April Syamimi Bersama Sponser

Assalamualaikum.. 

Hai semua.. Dengan izinnya, ni kali pertama saya menganjurkan giveaway bersama sponser. Diharapkan giveaway ni mendapat sambutan yang menggalakkan ya..
Antara hadiah yang bakal dimenangi? Boleh tengok di sini ye.. Lebih 10 hadiah bakal dimenangi.. So, ambillah peluang untuk join sama ye..

Senarai Hadiah Pemenang